Kedimin Su Sorunu

burcumtlr
burcumtlr

847 Puan

Arkadaşlar merhabalar, daha önce kedimin tuvalet sorunu vardı sayenızde o sorunu çözdüm bunun için öncelikle teşekkür ederim. Ancak kedim 4 gündür toplasanız 1 bardak sudan başka su içmedi. Kendim içirmeye çalışıyorum korkup saklanıyor. Veteriner kendi isteyince içer dedi ama iyice halsizleşmeye başladı.bununla ilgilide tecrübenize sığınıyorum.

9 CEVAP

Evin her odasına su koyabilirsin mama kabının olduğu yere iki farklı kapta su koyabilirsin. Kedim kısırlaştırıldığından beri ben böyle yapıyorum. Son çare olarak su şelalesi alabilirsin.

burcumtlr
burcumtlr

847

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinize mutlaka uyacağım. İyi akşamlar.

yasement
yasement

119858

İçmezler kediler en az su içen canlılarmış, avından su ihtiyacını karşılayacak şekilde yaratılmışlar. Evin birkaç farklı yerine su koyun. Su şelalesi gibi şeyler de satılıyor ve evde de yapılıyor bunun faydasını görenler olmuş. Tavuk suyu, sulandırılmış yoğurt da verin arada. Yaş mama yedirmeyi ihmal etmeyin bu en önemlisi.

Kedim gün içinde neredeyse benden fazla su tüketiyor. Kediler gayette su içerler yeter ki cazibeli bir hale getirin su içmeyi. Gün içerisinde odamda bulunan 2 farklı su kabini gunde 2 kere dolduruyorum.

yasement
yasement

119858

o kadar anormal bir durum ki insan tüketimine yakın su içmesi. diyabet belirtisi olabilir

sinemisinem
sinemisinem

1136

Benim kedimdede idrar yolları problemi var oyüzden normalden fazla su İçmesi gerekiyor siringayla takviye yaporum isterseniz deneyin bide kuru mamasi ni bazen islatip veriyorum ama hemen yerse mamayi yapın yoksa bakteri üretebilir.

ursaminor
ursaminor

116511

bu dönemde - halsizleştiği için- nem oranı yüksek yaş mama takviyesi yapsanız bence iyi olur. En azından mamadan su takviyesi almış olur.
Musluktan içirmeyi denediniz mi? Bizim kız sabahları musluğun başında bekliyor. Biri gelip açana kadar. Kimse açmazsa söylenerek su kabına gidiyor :D
Alıştırmak için önce ip gibi aktıp parmağınızla suyu yönlendirebilirsiniz. Kademeli olarak su seviyesini artırabilirsiniz...

Panky55
Panky55

2338

Her gün suyunu değiştir

burcumtlr
burcumtlr

847

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Su problemini çözdüm :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 906 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR