Otomatik Su Pınarı Kullanışlı Mı?

Verdatrtp
Verdatrtp

13066 Puan

Merhaba, kedim çeşmeden akan suyu içmeyi çok seviyor ama içme suyu dışında su vermediğim için izin vermiyorum. Daha sık su içmesi için otomatik su pınarı almak istiyorum, kediler için sağlıklı olduğunu duydum. Ama plastik olmaları pek içime sinmedi, aynı zamanda haftada bir filtre değiştirme gibi bir şey varmış onlar da zor bulunuyormuş sanırım. Tam olarak nasıl kullanılıyor ve sizce sağlıklı mıdır? kullananlar sorularımı cevaplayabilirse sevinirim. Gerçekten kullanışlı bir şeyse alacağım


5 CEVAP

suledoruk
suledoruk

114870

Cadopeti kullanıyorum kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 hafta oldu memnunum su içmesi gerçekten gözle görülür artıyor su seviyesi hemen azalıyor. Diğerlerinin performanslarını bilmiyorum ama cadopet f/p ürünü ses çıkartmıyor. Plastik olması beni tedirgin etmişti ama düzenli olarak sık sık temizlenirse büyük bir sorun olucağınu düşünmüyorum. Filtreleri de ayda bir defa değişiyor diye biliyorum.

Bcanaydn
Bcanaydn

13838

1 yıl önce kan değerinde susuz çıkınca catit markasını almıştım ilk zamanlar dikkatini çekti içti oda 1 2 gün. Aylardır yüzüne bakmıyor. Bizde pek işe yaramadı

deniznergis
deniznergis

12866

x markanın porselen olan ürününü aldım çok sessiz ,diger x markalara baktım fiyat uygun fakat filtre fiyatı yıllık hesaplarsan yılda 3 tane su pınarı alıyorsun,aldıgım ürün biraz pahalı ama filtresi yıkanıyor bir sitede 6 tane filtre 150 tl satılıyor zamanla kendini amorte ediyor zaten ürün .

emreovec
emreovec

12921

Bende CaDo Pet markasının su şelalesini kullanıyorum ve işlevsel gerçekten. Kesinlikle su pınarı çok yararlı. Bütçe varsa üst segmentlere çıkılabilir. Porselen ya da farkı markalarda daha kaliteli ürünler var ama 6 8 ay oldu sanırım. Sorun yaşamadım.


Filtre konusana gelirsek evet filtreleri internette pahalı ama akvaryumcularda biyolojik filtre süngerler var ince. Zaten içindeki de onlar ile aynı. Bir kalıbı 10-20 TL falan ama uygun ebatı göre keserek 1 sene rahat kullanırsınız. Ben öyle yapıyorum.

melist35
melist35

11186

catit markasına bakabilirsiniz aynı fiyat bandında ve filtrelerini bulmak kolay. bildiğim kadarıyla haftada bir değiştirilmiliyor filtresi, daha uzun süre dayanıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 641 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR