Cinsi Nedir?

edayimben
edayimben

2022 Puan

Bu gün sokakta kedileri beslerken bu kediyle karşılaştım. Kedi cinsleri hakkında pek bir bilgim yok ama merak ettim. Bayadır besleme yapıyorum ama ilk defa bu kediyle karşılaştım evden atılmış olabilir diye düşündüm ama bilmiyorum.


14 CEVAP

edayimben
edayimben

2022

Evet takip ve güvenlik şartlarıyla sahiplendireceğim ve mümkün olduğunca iyi birini seçmeye çalışacağım. Etraftakilere soracağım eğer sahibi yoksa sahiplendiririm teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Büyük ihtimalle sokağa atılmış bir cins kedi😔 evden atıldığı için sokakta yaşayamaz güvendiğiniz kişilere sahiplendirebilirsiniz

edayimben
edayimben

2022

Evet bende evden atıldı diye düşündüm :( Bir daha karşılaşırsam eve alıp petlebiden ilan açabilirim belki

Superisi814
Superisi814

125092

Belki evden kacmiştir ve sahibi de yanayakila onu ariyordur...Lütfen sahiplendirmeden önce sahibi var midir onu bir arastirin.Hepimizin basina gelebilir...Dilerim ariyan sahibi varsa bir an önce buluşsunlar..

edayimben
edayimben

2022

Tabii önce etrafa sorup soruşturacağım. Evden kaçmış olma ihtimali de var

kasksksk
kasksksk

956

iran kedisi gibi duruyor

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

Keşke daha net bir fotoğraf koysaydınız yüzü eğik olduğundan pek anlaşılmıyor, Ankara kedisi olabilir, White British Longhair olabilir bir arkadaşımda var da ona benzettim biraz.

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Beyaz ve cins olduğundan onlarca sahiplenmek isteyen insan çıkacaktır lütfen iyi seçin sahibini 💕

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

Evden kaçmış olabilir sahibi çıkmazsa sahiplendirebilirsiniz bence

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Lütfen korumaya alın, daha yeni kaynbolmus gibi. Kaybolduysa ailesini arayin. Bulamazsanız da sahiplendirin isteyecek çok kişi olacaktır

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Kediyi sahiplendirdiniz mi💖

cinsi kediye benziyor.

edayimben
edayimben

2022

Yok maalesef kediyi bir daha bulamadım. Etraftakilere de sordum ama gören olmamış. Birinin aldığını düşünüyorum veya evden kaçtıysa sahibi bulmuş olabilir.

Erkek ise ankara kedisi, iran kedisi, longhair yazan arkadaşlar var ama, iran kedisinin karakteristik yüzüne benzemiyor, british longhairin karakteristik kuyruk kısalığına sahip değil. Fakat kedi dişi ise damar almış gibi görünüyor baba veya anne ankara kedisi olabilir, gözlerinde ve derisinde sorun var bu da bir dönemin ev kedisi olduğuna fakat 5 veya 6 ayı aşkındır sokakta olduğuna işaret, sahibini bulmadan veya sahiplendirmeden önce gözleri ve derisi için tedavi ettirdikten sonra işlemleri yapın iyilik yapmış olursunuz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 702 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80341 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR