4 Aylık Kedime Kuru Mama Dışında Bi Şey Vereyim Mi

exitus
exitus

235 Puan

bu siteden iyi kalpli birisinden bi chinchilla ve tekir kırması bir kedi sahiplendim 5 gün önce kedi tüylü bir kedi royal canin yavru kedi mamasını kullanıyorum ama başka mama vermeme gerek varmı sizce. birde tüylerini tarıyorum ama pek yerinde durmuyor nasıl eğitcem onu. yardımcı olursanız ilk defa kedi besliyorum sevinirim.

5 CEVAP

patili
patili

120470

yaş mama ek verebilirsiniz haftada 2 kez. haricinde uzun tüylü kedilerin mutlaka kullanması gereken gimpet malt macununu almanız ve düzenli vermeniz lazım. royal canin yerine britcare kitten veya nd kitten alırsanız fiyatları royal canin gibi zaten ama daha saglıklı ve içinde gerçekten et var. dogal yollarla korunuyor en önemlisi.

patili
patili

120470

mamayı karıştırarak verebilirsiniz royal caninle nd kitten mesela. veya britcare kitten. zaten onların da 1.5 kg kadar falan kücük boyları. malt pasta yaladıkları tüylerin kolayca dışkıyla vücuttsn atılmasını sağlıyor. cünkü bagırsakta tıkanıklıklara midede tıkanmalara vs sebep olabiliyor aksi halde o tüy topakları.

patili
patili

120470

bu 2 mamadan birini alırsanız zaten, çok fazla bu yaştan vitamin vs. takviyesine gerek kalmaz. belllki gimcat baby paste da alabilirsiniz güvünüz yeterse. ama illa şart değil

exitus
exitus

235

tüyleremi faydası var gimpet malt macunun teşekkür ederim ek olarak mı vereyim onu 2 kg royal canin aldım ben o bitincemi geçeyim ona

exitus
exitus

235

teşekkür ederim bilgi için yapıcam dediğini saol.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 711 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR