Kedim Yemek Yemiyor

ozerumeysa
ozerumeysa

5814 Puan

Kedim iki gündür çok iştahsız enerjisi yerinde hasta gibi gözükmüyor ama mama yemiyor en sevdiği yiyecekleri hazırladım yemedi. Birkaç gün gözlemleyip veterinere götürücem ama daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Neden olabilir?

5 CEVAP

AsliErd
AsliErd

1947

Cinsiyeti nedir kac aylik ya da yasinda? Kizginlik olabilir mi? Ya da mamasindan sıkılmış olabilir. Hareketlerinde bi degisklik sezmediniz anladigim kadariyla. Ara ara istahi azalabilir dedigim gibi yas mama ile desteklemeye calisin. Uzun surerse mutlaka veterinerinize danisin

AsliErd
AsliErd

1947

Agzini bi kontrol edin. Asiri kizariklik ya da farkli koyu bi renk gorurseniz hemen veterinere goturun bence. Ama donemsel biseyde olabilir bence cig gida ya da tavuktansa daha cezbedici bisey deneyin bir yas mama fikrini degistirebilir onuda yemezse zaten muayene olmasi gerektigi anlamina gelir.

yokistead
yokistead

104161

Ağız içinde yara falan olabilir. Su içiyor mu?

ozerumeysa
ozerumeysa

5814

Dişi iki yaşında normalde de çok kilolu değildir ama iki gündür gözlemliyorum maması hiç azalmadı tavuk haşladım yemedi normalde çok sever salama asla hayır demez onu bile yemedi dişi ağrıyor olabilir mi? Tek tahminim bu.

ozerumeysa
ozerumeysa

5814

Cevaplar için teşekkür ederim çok sağolun su içiyor bol bol onda sorun yok ağzına baktım görünürde bir şey yok. Daha önce mama kabında çok fazla kırık mama görmeye başlamıştım bu bir belirti olabilir mi diye de düşündüm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 356 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80651 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR