Kedim Yabancı Cisim Yuttu

Kedim 3 gün once kustu sonra iştahsızlık oldu. Bugün götürdüm bagirsak girisinde yabanci cisim var. Ilac verdi kolay cikarabilmesi icin. 3 doz kullancaz yarin 3 e kadar cikarmazsa ameliyat olacak. Bu süreci yaşayan varsa benimle paylasırsa sevinirim çok tedirginim.

5 CEVAP

siriniko29
siriniko29

1399

Malesef biz de aynı sorunu yaşadık ve kızım ip yutmuştu bağırsağa dolanma ihtimali yüksekti. Bu süreçte her gün röntgene gittik bağırsakda ilacın ilerlemesine bakıldı. Her gün serum verildi. Bağışıklığını güçlü tutmak için yaş mamaya fortiflora döküp şırınga ile yedirdik. Suyu da o şekilede şırıngayla verdilk. Bir de viyo reinforces verdik hem iştah açtı hem bağışıklığı toparladı ve çok şükür ameliyatsız kurtulduk. Size de çok geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatır

Gerçekten çok zorlu bir durum. 2 doz ilaç içti daha bişey gelmedi. Ama insallah yarina düzelir 😔 tesekkur ederim cevabiniz icin.

Gerçekten çok zorlu bir durum. 2 doz ilaç içti daha bişey gelmedi. Ama insallah yarina düzelir 😔 tesekkur ederim cevabiniz icin.

smeth
smeth

6

Merhaba, kedim birşey yiyip icemiyordu yabancı cisim yuttuğunu soyledi veteriner igne yaptı ve hergun küçük şırınga ilehakiki zeytinyagi icirmemi söyledi 3. Günün sabahı Antep fıstığı yuttuğunu öğrenmiş olduk. Geçmiş olsun.

Kac aylik kediniz ? bize bagirsak kayganlastirici verildi kaka yapti ama cisim cikmadi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 378 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR