Kedimin Her Günü Aynı

sevilay28
sevilay28

4421 Puan

Merhabalar,kedimin her günü aynı geçiyor çok üzülüyorum.Sabah kalkıyoruz ben kahvaltı yaparken kuşları izliyor daha sonrasında 4 saat kadar uyuyor.Daha sonrasında annemin peşine takılıyor geziyor.Daha sonrasında tekrar uyuyor.Gece biraz koşturduktan sonra yatıyor.Bu duruma çok üzülüyorum oyuncak alınca bir kaç gün oynayıp bırakıyor.Sizin de kediniz böyle mi :( Daha mutlu olması için ne yapabilirim?

14 CEVAP

Kebikec
Kebikec

2835

Bizde işe gidip eve geliyoruz sosyal hayatımız da kalmadı bir farkımız yok yani üzülmeyin

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

Kedi bu başka ne yapacak ki? Alışverişe mi gitsin? xbjdbskzzndxnks

Firuzecik
Firuzecik

12820

Arkadaş getirin yanına. Hergun yeni bir macera :))

RuveydaK
RuveydaK

611

Açıkçası tipik bir kedinin bir gününü anlattınız. Bunda üzülecek bir durum yok, her gününün aynı olması bir kedi için kötü bir olay değil aksine herkesin bildiği üzere kediler öyle değişimden hoşlanan hayvanlar değiller, mama kabı aynı yerde dursun, aynı saatte yemeği konulsun, aynı saatte oynansın, aynı yerde tuvalet ihtiyacını gidersin vb. kediler prensipli hayvanlardır kendi düzenlerinin bozulmasını da kolay kolay sevmezler. Diğer kullanıcının tavsiyesi olan arkadaş edinme mevzusuna gelecek olursak da açıkçası bu da tam bir muamma çünkü her kedi aynı şekilde tepki vermiyor. Köpeklere kıyasla kedilerin çoğunluğunun öyle yoğun bir sosyalleşme merakı , ihtiyacı yok. Eve başka bir kedi getirdiğinizde evet gerçekten mutlu olma ihtimali de var ama öte yandan gelen kediyi düşman olarak görüp strese girme , saldırganlaşma ihtimali de var ki öyle bir durumda bu size göre ''monoton'' olan halini ararsınız, inanın bana. Ama deneme ihtimaliniz varsa bir tanıdığınızın kedisi filan vs. bir araya getirmeyi deneyebilirsiniz.

milommm
milommm

696

Benim kedide aynı, camdan martıları falan izliyor sonra yatıyor sonra deli gibi evin içinde koşturuyor, etrafı dağıtıyor, mama yiyior yatıyor falan. :)

Ysmnalmc
Ysmnalmc

684

Ne güzel işte keşke kedi olsam ahshsh

Guner11
Guner11

604

Kedinizi eğlenmesi için bir kursa veya eğlence mekanına gönderebilirsiniz veya alışveriş yapması için harçlık verin kafa dağıtır

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Kedi bu çok dert etmeyin standart zevkleri var. Benim kedim 10 aylık oldu ne oyuncaklar aldık yüzlerine bakmadı ama öyle bir kapak tutkusu var ki evde şişe açamıyoruz koşarak geliyo yani seviyorlar rutini. Dışarı çıkarıp gezdirseniz ay değişiklik oldu Bi hava aldık demez alışana kadar stres olur ancak rutin haline gelirse alışır :)

kasksksk
kasksksk

956

Bir bilgisayar al kedine belki biraz vakit geçirir pepe felan izler ajahjjaajajjaj

Nihal321
Nihal321

1928

Hergün düzenli olarak dışarıda gezdirebilirsiniz veya bir arkadaş sahiplenebilirsiniz

Elifsu17
Elifsu17

11198

Kediler monoton (ama boş değil güzel bir monoton) bir hayat tarzında rahat ederler. Gün içinde aynı saatte yemek, oyun, uyku seansları mutlu edecektir, değişikliklerden pek hoşlanmazlar genelde

gohou20
gohou20

245

24 saatin 20si uyuyordur benimkisi :D

sevilay28
sevilay28

4421

Şu astronot çantalardan alıp dışarda gezdirsem strese girer mi? Bi de gülmeyin arkadaşlar üzülüyorum nsmdmdöxx

Astronot çantaları veterinerler önermiyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 612 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR