N&D Somonlu Kedi Maması Mı Kuzu Etli Mi?

sevvalarik44
sevvalarik44

3986 Puan

Anket

N&D kuzu etli
(3 oy)
N&D somonlu
(8 oy)
Toplam (11 oy)

7 aylık scottish fold erkek kısırlaştırılmış kedime N&D kuzu etli mama mı almalıyım yoksa N&D somonlu mu?

4 CEVAP

Neden arada kaldığınızı yani tercihinizi neye göre yapacağınızı bilmiyorum ama 2 kedim var ben Nd balıklı kullanırken bir kedim biraz kabızlık yaşamıştı ama onun zaten hep bir kabızlık problemi var bu yüzden kuzuluya geçtim. Kendi kedilerimden örnek vermek gerekirse 2 kedim de kuzuluyu hiç sevmediler ki büyük kedim mama ayırmaz çok obur bir kedidir.

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Ben mümkün oldukça balıklı mamalardan yana kullanıyorum tercihimi. Tüylerine daha iyi geliyor

Bsrsr
Bsrsr

955

Açıkçası biz dönüşümlü kullanıyoruz. Uzun süre balıklı yediklerinde sıkılıyorlar kuzulu alıyorum. Ondan sıkıldıklarında balıklı. Yani marka değiştirmek yerine aroma değiştiriyorum sıkıldıklarında. Ama tüy açısından balıklı yemeleri daha güzel.

Ben de balıksız mamadan kullanıyorum tercihimi. Balığı ana içerik olarak baz almış mamaların uzun süreli kullanımı uygun değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap