Kedilerde Parazit Tedavisi

Ecemmka
Ecemmka

5895 Puan

Merhabalar, sokaktan sahiplendiğim kedim hastalık geçirdi ve tedavi süresince kapalı bir yerde kaldı. Tedaviyi bitirdikten sonra aşılara başlayacaktık.Bugün iç dış parazitleri yaptık, veteriner uzun solucan gibi veya çok küçük beyaz bişeyler görürsem yarın gidip tekrarlamamız gerektiğini söyledi. Ardarda bu tedavi ağır olmaz mı, hareket eden bişeyler görmedim fakat küçücük nokta kadar beyazlar var gibi. Ama tekrarlama konusunda emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

5 CEVAP

Olmaz, iç parazit ilaçları kediye zarar verecek türden değil. Asıl kurtların kalması ona da size de zarar verir. Bir de yumurtadan yenileri tamamen çıkınca ikinci uygulamayı yaptıracaksınız. 2-3 hafta sonra. Veteriner düşük doz vermiş demek ki birden ağır gelmesin diye. Şimdi de ikinci dozu verecek. Gidin mutlaka, kistiniz olsun istemiyorsanız. Kediden çok size zarar verir kaparsanız.

abyso_os
abyso_os

3979

Ya bana da böyle dendi. Kedimin karnı davul gibi. Beyaz kurtçuk görürsen gel dedi görmedim simdi ama karnındaki şiş de geçmedi. Eğer dışkıdan çıkmicaksa nasıl çıkıyor bu parazit anlamadım

mihriii
mihriii

119878

tedavi yumurtalara etki etmiyor çünkü ikinci doz yumurtadan çıkanlar için

mihriii
mihriii

119878

tedavi yumurtalara etki etmiyor çünkü ikinci doz yumurtadan çıkanlar için

ZARARI OLMAZ YARARI OLUR YAPTIRIN

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR