Nasıl Kilo Aldırırım?

Pufininelifi
Pufininelifi

12237 Puan

Kedim geçen hafta kızgınlığa girdi. Şu an 5 aylık 2 kilo kısırlaştırmak istiyorum. Veterineriniz zayıf olduğunu operasyon öncesi en az 2,5 kilo olması gerektiğini söyledi. Nasıl kilo aldırabilirim? Mama olarak spectrum kullanıyorum pek memnun değilim. Değiştiricem hangi mamayı almalıyım? (Nd, acana, orijen gibi pahalı mamaları alacak durumum yok. Orta düzeyde mamalar söylerseniz sevinirim.)

3 CEVAP

Ecemecme
Ecemecme

103650

Kilo alması için Proplan. Evde hazırlayıp vereceğin ciğer (kuzu/dana ciğeri daha etkili), tavuk haşlayıp suyuyla verebilirsin. Yaş mamayı da çoğaltıp kilo almasını hızlandırabilirsin.

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

@Ecemecme teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi deneyeceğim.

Kebikec
Kebikec

2835

Gimcatın süt tozu hoşuma gitti yeni kullanmaya başladım, size de faydası olur diye düşünüyorum. Evde kendiniz patates, ciğer, tavuk, havuç, pirinç haşlayıp mama yapabilirsiniz. Aldığım yaşmamaların içinde de tavuk balık eti iki üç havuç tanesi pirinç var. Vaktiniz varsa kendiniz hazırlayın, daha sağlıklı ve ekonomik. Kuru mama olarak hills, royal, proplan kilo aldırıyormuş öyle deniyor kullanmadığım için bir yorum da bulunmam saçma olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 303 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81163 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR