Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek İçin

merhaba, kedileriniz için kullandığınız bağışıklık sistemini güçlendiren besinleri (yumurta kabuğu kefir vs) benimle paylaşır mısınız? bu besinleri ne sıklıkla ve hangi ölçüde veriyorsunuz? kedim dört aylık bir dişi:) son günlerde o kadar çok hasta kedi görüyorum ki ona bir şey olmasından çok endişeleniyorum.

4 CEVAP

Esnzn
Esnzn

1430

Merhaba, bağışıklığı düşük iki yavru büyüttüm vet tavsiyesiyle natur marka immulys isimli takviyeyle. sadece vetlerde satılıyor. çok faydasını gördük onun ve enterogermina kids probiyotiğin.

aslihan_e
aslihan_e

128383

Bence besin yerine direk multivitamin ve mineral hapı alıp yutturun. Hem iştahları açılıyor hem de daha enerjik oluyorlar. Besin olarak da ben arada sardalya balığı fırınlıyorum üstüne de birkaç damla zeytinyağ damlatıyorum kılçıklarını ayıklayıp veriyorum. Böylece omega 3 ve omega 6 almış oluyorlar. Ayrıca hamsi de veriyorum. Omega 3, B12 ve D vitamini alıyorlar. Halsiz kediler için öneriliyor. Kızartma yöntemini kullanmamak gerek yoksa bir işe yaramaz. Normalde civa tehlikesi yüzünden kedilere balık önerilmiyor ama hamsi ve sardalya gibi küçük balıklarda civa riski yok. O yüzden ikisi de güvenli.

pongul
pongul

113342

Versele laga opti form kedi takviye olarak oldukça etkili olduğunu deneyimledim. Günde 1 tablet olarak tavsiye ederim.


Bunun dışında veda lactoferon ya da vetomune ise sadece veterinerden bulabileceğiniz etkili takviyelerdir.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Gereksiz vitamin takviyesi de bulunmak çok zararlı vet hekiminize danışarak kullanın lütfen o gerekli görürse.
Kefiri günde 2 yemek kaşığı veriyorum. Genelde kaftada 2 gün bir fincan olarak veriyorum her gün vermektense. Yoğurt kafama estikçe 1 kaşık ilikli kemik suyu iki günde bir veriyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 522 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR