2 Aylık Kedimde Mantar Var .

Arkadaslar kedim 2 aylik oldu . Kulak bolgesinde mantar vardı . Simdi ise butun vucuduna yayildi ama vucudunda yara fln yok sadece beyaz tuyler var siyah tuy yerine beyaz tuy cikti mantardan dolayi . Simdi ise kulaginda kabuk vardi ben biraz oynadim bakmak amacli kabuk yerinden cikti ve teni gozuktu .
Veteniere gidemiyorum maalesef adam 3 hafta yokmus . Suan sadece kedi su ve yas mama yiyor cunki durumum kotu islerden dolayi . Felix tavuklu yas mama kullanmak zorundayim hastaligi ilerletebilirmis ben doktor kontrolu altinda olmadan kediye sirke fln surmek istemiyorum ama ölmesinide istemiyorum yada bize mantarin gecmesini . Doktor kontrolu olmadan kediyi daha ne kadar tutabilirim ? En azindan mantari yavaslatmasi icin mantar olan bolgeye ne sureyim ?

6 CEVAP

patili
patili

120470

britcare in hipoalerjenik somonlu mamasını alın veya başka bir markanın hipolaerjeniğini alın. orada veterinerde mutlka royal canin hills vs bişyler vardır. proplan vs. bunların birinin vet. reçeteli yazdıgı hipoalerjenik mamasını almanız şart artık..

patili
patili

120470

cıldırdınız mı siz? israrla tabuklu mama alıyorsunuz. yahu durumunuz yoksa kredi kartınız da mı yok bir sonraki ay ödersiniz bir balıklı mama alın veya hipolaerjenik bir mama alın. 2 aylık kedi yiyebilir. o yavrucak hastalık yüzünden değil dizin yüzünüzden ölmüş olur eğer ölürse. bunu aklınızdan çıkarmadan gerekirse borç alın birinden ve güzrl bir kuru mama alın. sürekli yaş mama vermek de mantar yapar zaten. petlebiden hemen sipariş verebilrsiniz. parayı dediğim gbi bulmanız şart yani. kredi kartı vs. eş dost...
evladınız kendi dogurdgunuz cocuk olsa da bu şekilde doktora gitmeden durabilcek miydiniz? bu kaçıncı konu açışınız ama hiçbir çözüme yanaşmıyorsunuz. yavrucak çok şanssız..

yasement
yasement

119858

Kuru mama daha ekonomik değil mi? en ucuz yaş mama ile bile beslense kuru mamadan daha pahalıya gelir aylık hesaplayınca

patili
patili

120470

o zaman mutlaka sahiplendirin. bakım şart kedilerde

Patili bende kizimin olmesini istemem borc yapsam yapardim zaten simdiye kadar beklemezdim . Herkesin ailevi sorunlari olur benimde suan maddi sorunum var . Cildirmak ile alakali degil demekki kuru mama bile alamiyorum evin faturasi vs birsuru seyler var muane parasi fln zaten vetenieride anlamadim 3 hafta yokum ne demek o kadar izin alabiliyorlar mı ? Emin olun kizimin olmesini istemem ne kadar engellesem bile Allah ona olum emri verdiyse elimdrn birsey gelmez .

Yardimlariniz icjn sagolun .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 789 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR