Kedim 1Haftadır Devamlı Aynı Saatte Suyunu Döküyor

DoraFiko
DoraFiko

15662 Puan

1 haftadır sabah 6da suyunu döküyor beyefendi. Aylardır aynı su kabını kullanıyorum çok seviyorlar diye. Porselen çorba kupası. Bayada geniş. Hergünde yıkarım. Hatta bazen günde 2kez.


Kaptan sıkıldı yada kirli olduğunu düşünüyor dedim cam kaseye koydum yine devirdi. Yemek yediğimiz porselen tabağa koydum yine devirdi. Bu akşamda yerden yüksek 2li mama kapları var ahşap kase yerleri çelik ona koydum bu seferde mama kabını tamamen devirdi. Neden böyle yaptığını anlayamadım evde değişiklik veya onu rahatsız edecek hiç bir durum yok. İşin garibi o suyu dökerken diğer kedimde onu dövüyor yapma diye o inatla halıları yüzdürüyor :(

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114336

Sabah 06.00 suları, yani kedilerin aktivite seviyesinin ayyuka çıktığı saatler. :)


Benzer durum bizim küçük kedimizde de var. Evde oyuncak olarak görmediği bir cisim olmadığı için su kabını da oyuncak olarak görmesine alıştık artık, su kabını hiç ağzına kadar doldurmadan az az ama sık sık doldurarak en azından halının daha az ıslanmasını garantileyebiliyoruz şimdilik. :)


Patili günler dilerim.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

İse gitmeye yakın zamanlar mi? İlgi çekmek için yapıyor olabilir gibi geldi.

DoraFiko
DoraFiko

15662

Evet belki de gerçekten ilgi çekmek için yada canı sıkıldığı için yapıyor. Diğer kedim 6da uyanmıyor çünkü artık oyun arkadaşı olmayınca suya sarıyor sanırım.


Bende az önce orta derinlikte bir saklama kabının içine koydum su bardağını içinede ağırlık olsun diye taş vardı onu koydum. Uğraştı uğraştı döktü yine bardağı ama saklama kabı içine döküldü oda ağır olduğu için deviremedi :) belki unutur böyle böyle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 277 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR