Tüy Dökülmesi

Merhaba, dostlarımızın tüy sorunlarını nasıl önlüyorsunuz? Kullandığınız tarak, varsa vitamin ya da bunun için özellikle üretilmiş ürünleri deneyimlerinizle birlikte paylaşır mısınız benimle? Şimdiden çok teşekkür ederim

7 CEVAP

FeyzaZeynep
FeyzaZeynep

2887

Gimcat biotinli kedi macunu var öneririm.

caglaauzun
caglaauzun

1445

kesinlikle fürminatör öneririm. tüy dökme yoğunluğuna göre haftada 1-2 kez tarıyorum ben. sonrasında tüy toplayıcı bir tarakla da üzerinden geçiyorum. bunun dışında her gün tüy toplayıcı ile tarıyorum zaten. eğer aşırı bir dökülme varsa kedinizde vetoskin kullanabilirsiniz, biz çok faydasını gördük.

Furminatörün orjinalini tr de bulmak ciddi anlamda zor fakat replikaları bile iş görüyor, bunun dışında kedinize hap yutturabiliyorsanız zootech MSA önerebilirim içerik olarak çok iyi bir vitamin- mineral komplekstir, fakat hap yutturamıyorsanız @FeyzaZeynep arkadaşımızın dediği gibi gimcat biotin macun.

pongul
pongul

113354

Vitamin olarak vet expert vetoskin kapsül ya da vmp tablet öneririm. Vetoskin sadece veterinerlerde bulunabiliyor.

tyguler
tyguler

124328

Şu an BioFeline plus+b tüy saģlığı damlası kullanıyoruz.
1 hafta oldu. Şu an daha çok tüy döküyor. Ama interntette doğal yazîyordu şu an ölü tüyleri attırıyormuş.
Ve furminator tarak kullanıyorum

Teşekkür ederim hepinize:)

pongul
pongul

113354

Kesin etki için vetoskin derim. Ciddi olarak tüy dökümünü kesiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap