Kilo Almaya Yardım

Ksmsm
Ksmsm

564 Puan

Kediye kilo aldırmak için ne yapabilirim.Uygun fiyatlı hangi kuru mamayı alırsam kilo almaya yardım eder.Et haşlama yaş mama vs kilo almaya yardım eder mi?Ek vitamin için uygun fiyatlı ne alabilirim?

8 CEVAP

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Öncelikle kediniz gerçekten kilo almalı mu veterinere danışınız mı kaç aylık kaç kilo dişi mi erkek mi? Yapısı ufak oluyor bazı kedilerin. Mamanızı bütçenize göre gerçek et oranı en iyi mamaya göre seçin. Yaş mama yerine evde yaparsanız daha iyi olur tarifler var internette besleyici.

Iremcrk
Iremcrk

824

Balık yağı kullanabilirsin

Ksmsm
Ksmsm

564

Evet kilo alması gerek eskisine göre bayağı zayıf görenler çok zayıf diyor.Dişi ve minyon tipi ama zayıf yinede.Maması dr.sacchi kitten.Gerçek et içeriyor sanırım.MySticde alabilirim.Her gün et yada yaş mama fazla mı gelir yoksa kilo alımı için faydalı mı

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Benim 10 aylık erkek kedim var annemin 5 buçuk aylık erkek kedisi ondan daha iri ve bizimki daha zayıf duruyor sanki hiç kilo almıyor sadece boyu uzuyor gibi. Ama veteriner gayet iyi sağlıklı olduğunu söyledi. Zaten kısırlaştırma sonrası kilo almasınlar diye uğraşmak zorunda kalınıyor o yüzden veterinere danışın Bi sağlık sorunu yoksa boşa kilo aldırmayın belki vitamin vs takviyesi önerir sadece

Ksmsm
Ksmsm

564

Yok zaten veterinerde önerdi.Kemikleti ele geliyor.1 yaşından büyük.

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

O halde ev yapımı yaş mamayla desteklemek en güzeli :)

Elifsu17
Elifsu17

11198

Somon yağı iştah açıyor genelde, bi deneyin :)

JulideH
JulideH

658

Ev yapımı yaş mama gibisi yok :) en sağlıklısı ve besleyicisi o. Proplan kilo aldırıyor diye biliyorum. Arada haşlama tavuk, tavuk suyu gibi besinler verin. Balık yağı da iştah açıyor. Vitamin takviyesi yapacaksanız veterinere danışmak en iyisi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 249 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR