Sürekli Kedimden Bahsediyormuşum

balim14
balim14

540 Puan

eşimle tartıştık. baya yüksek sesle kızdı bana. ben sürekli kedimden bahsettiğim için. evet çok taktım kedime. ne yaptığından, hareketlerinden çok konuşuyordum. ama o da benim odak noktam sürekli evdeyim. başka ne konuşabilirim. eşim de sever ama benim kadar umursamaz kedimiz var diye. mesela derim ki çocuğumuz olsa ondan da böyle bahsederim sürekli. çocukla kedi bir değil der. .

11 CEVAP

CillininAnnesi
CillininAnnesi

103714

Bahsetmemek lazım. Evli arkadaşlarım görmemiş gibi çocuklarını kocalarını anlatıp durunca banada afakanlar basıyor :)

aslihan_e
aslihan_e

128321

Ben de anneme, arkadaşlarıma anlatıp duruyorum. E onlar da çocuklarını anlatmıyorlar mı benim çocuk da bu işte. Bazı eşler hayvanları kıskanıyor, ona benden çok ilgi gösteriyorsun diyorlar. Ben de annemle konuşurken her lafım kedi mi acaba kadını sıktım mı diye düşünüyorum ama napayım yani, onlardan da bahsetmeyeceksen ne konuşcaz oturup koronadan kaç kişi ölmüş, felanın kızı şunu yapmış gibi muhabbetler mi edicez... Hiç konuşmayim daha iyi. Arkadaşlarıma bahsederken tutuyorum kendimi. Hele benim çocuk hasta desem, hiçbir şey söylemeseler geçiştirsinler o zaman söylediğime çok pişman oluyorum. Geçen ablam neyin var iyi misin dedi, kedim öldü öteki hasta diye anlatıyordum hadi ben yattım iyi geceler yazdı. Çok kötü hissettim. Herkesin derdi var benimki de kedi. Ben onları dinliyorum ama. Arkadaşımın, ablamın kaynanasının yaptıklarını, görümceleri vs. Ben diyor muyum anlatma sıkıldım diye... Boşverin anlatmayın anlamaz onlar sizi. Birinin kedisi ölmüş, ablamın kaynanası da darısı seninkilere dedi. Nasıl darısı benimkilere adamın kedisi ölmüş dedim, ne güzel işte inşallah seninkiler de ölür ne gerek var dedi. Sonra öldüler zaten duası kabul oldu.

diablerose
diablerose

119757

ben de bahsetmemek icin kendimi tutuyorum. tutmak lazim. bayabiliyor ilgi duymayani

orphanblack
orphanblack

103189

Tamam bahsedin de insanlar sıkılabilir bunu da yadırgamayın. Birisinin çocuğunu dinlerken bende off tek çocuk seninki mi sıktın ha diyorum içimden. Yada whatsappta duruma hergün kedisini atanlar :)) herşeyin abartılmışı bayar.

orhdoner
orhdoner

135444

Çok haklısınız bizde de böyle durum çok oluyor ama anlamalarını beklemiyorum benim iki kedim ver evladım gibi ikisi de farketmiyor insan hayvan ayrımı bence saçma hepimiz canlıyız tuyleri kadar ömürleri olsun inşallah sağlıklı şekilde hepsinin sıkmayın canınızı 🥰

Elifsu17
Elifsu17

11198

Ben de ! Yeni çocuğu olmuş anne gibi sürekli kedimi gösterip duruyorum millete, birisi çocuğu ile ilgili yaşadığı sıkıntıları anlatıyor bana, aha aynı benim kedim de öyle diyorum... sonra tabi bi sessizlik

JulideH
JulideH

658

Böyleleri anlamaz... Hiç bahsetmeyin bile, onlar asıl sevgiyi anlamaz...

Catworldd
Catworldd

1345

Hayvan sevmeyen insan da sevmez. Ailem dahi çevremdeki gamsız kişilerden tüm canilikleri beklerim. Hayvan sevmeyen insandan merhamet vicdan beklemeyin yani. Ben onlardan bahsetmeden yapamıyorum çünkü hayatım o kediler olmuş. Arkadaşlarım, ailem.. Onlar beni hayata bağlayan tek şey onlara baktıkça Allah ile aramdaki bağın güçlendiğini hissediyorum çünkü dilimden dua şükür eksik olmuyor. Kedilerini ver, bırak barınağa diyen akrabalarim var. (2.derece) Elden ayaktan düştüklerinde Bakım evinin kapısını göstereceğim :))

Sense05
Sense05

2502

Klasik erkek bakış açısı 😲

Fsena
Fsena

5379

Hayvan yavrusuyla insan yavrusunu ayırt eden bir insana böyle şeylerden bahsetmemek lazım :) boşverin anlamazz

Merkan
Merkan

2623

Resmen kendimi gördüm sizde :D sanki benim düşüncelerimi paylaşmışsınız benim eşimde öyle ama bahsetmeme değil onun için aldığım ıvır zıvırlara kızar mama veya veteriner olarak değilde onun dışında aylık gereksiz masraf çıkarıyorsun gibi ha birde ona sürekli bahsetmem genelde sessizce telefona bakarım hep kedilerle ilgili birşeyler okurken denk gelir ve sürekli sosyal medyada hayvanlarla ilgili şeyleri takip etmeme ve bu sitede çok takılmama laf eder benimle bile böyle ilgilenmedin resmen takıntılı oldun diye sitem eder ama napalım yani insan keyif alıyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 551 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR