Mamadan Başka Bir Şey Yemiyorlar

TinaTina
TinaTina

5879 Puan

Sokakta baktığım 3 tane kedim var. havalar soğuk olduğu için onları balkona aldık ve önlerinde sürekli mama var çünkü akşamları hem onlar hem de çevredeki diğer kediler gelip yedikleri için fazla fazla bırakıyoruz, sabaha karşı kediler uyanıp bu mamalari yiyorlar ve sabah biz çıkıp mama verdiğimizde aç olmuyorlar yani yemiyorlar, bizde sonra yerler diye mama bırakıyoruz yani her an mamalari hazır ve özellikle balkona aldıktan sonra mamaya çok alıştılar. Bazen evden yemek çıkıyor (yenilebilir halde) onları veriyorum yemiyorlar, az önce tekrar mama sipariş ettim ve babam onlara evden çıkan yemekleri de yedir, sürekli mama alıyorsun dedi. Aslında haklı da bir yandan ama yemiyorlar ışte bende mecbur mama veriyorum. Onları mama dışındaki yemeklere nasıl alistirabilirim, ne yapmam gerek? (Verdiğim mamanin markası enjoy, 4-5 aydır onu kullanıyoruz halâ sıkılmadan büyük bir iştahla yiyorlar)

6 CEVAP

deniznergis
deniznergis

12866

ev yemegi kediler için zararlı olabilir sogan sarımsak salça hele hele mantar ,kedilerin yememesi gereken bazı besinler vardır bunlara dikkat ederseniz sorun olmaz .

TinaTina
TinaTina

5879

minky aynen kesinlikle haklısın ama evdekilere durumu anlatamıyorum. Kedileri çok araştırdım çok şey biliyorum, bende bunları yemeyeceklerini biliyorum ama ailem onları da ver diye zorluyor ben de gidip gizliden köpeklere veriyorum (:

minky
minky

15098

Ne yemiyorlar mesela

TinaTina
TinaTina

5879

Yemek vereceğim zaman bütün soganlari tek tek ayikliyorum mesela, dikkat ediyorum ama yamiyorlar ışte :/

TinaTina
TinaTina

5879

Mesela çorba yemiyorlar hele ki mercimek corbasini. Sonra pirinç bulgur, patates, yemeğin suyu oluyor onu veriyorum biraz içip bırakıyorlar. Böyle ışte

minky
minky

15098

Bu yemekleri neden yesinler ki.Zararlı bunlar.Hem damak tatlarına uygun bile değil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 321 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR