Yavru Kedi Hakkinda

Arkadaşlar bildiginiz uzere 2 aylik kedim var.
Mantar hastaligi var suanki dusuncem kediyi mantar hastaligindan kurtarabilmek icin sahiplendirmek . Kediye suan ben bakamiyorum sagligi acisindan gecici sahiplendirmeyi dusunuyorum . Kedimi mantar hastaligindan kurtarabilecek , iyi bakabilecek sekilde cunki suan ben kediye sadece yas mama ve biraz ekmek veriyorum yumusak yerinden
.Bu 3 hafta boyle besleyemem maalesef . Kedinin suanki masrafinı karsilayamiyorum maasi almadigimiz icin . Kedimi mantardan kurtarabilcek ic ve dis parazit yaptirip karnini doyurucak kisiler cikarmi ?
NOT : Kedimi suan sahiplendirmiyorum . Sadece hastaligi ile kabullenecek kisiler var mi ? Onu merak ediyorum . Cunki ic ve dis parazit yaptirip , ona mama alip ve mantar asisi yaptirabilen gonullu var mi ? Bu donemde cok zor bulunuyor.
Eger onda kaldigi surece bu seyleri yapmazsa ve sadece gecici bakip ben geri alicaksam kediyi daha kotu sonuc olur . Kediyi sadece elimde para olmadigi icin gecici ona bakabilecek birilerini ariyorum sonra kedimi geri alicam . Maalesef bizim hic akrabamiz fln yok komsumuz hic yok ztn herkez kendi kafasinda o yuzden kimseden borc isteyemem .
Suan sadece gonullu insan cikarmi onu merak ediyorum . Yargilamadan yorum yapin lutfen ztn yeterince uzuluyorum .

9 CEVAP

Merhaba herkeze cok tesekkur ederim cidden vetenierden yardim isteme fikri hic ama hic aklima gelmedi herkeze tesekkur ederim .. Ozelden size ulasabilirim reyyanhan

patili
patili

120470

güncel.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Çıkabilir . Bu yazdıklarını veteriner e söylesen emin ol ki ücretsiz yapar. Mama konusuna gelince adresini at mama yolluyalim

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Burdan ulaşamayabilirsin öyle birine. Facebooktan sayfalara yazarsan belki oralardan biri çıkar ama bence de bu durumu veterinere anlat daha mantıklı illa ki yardımcı olacaktır. En azından maaşını alınca ödeyeceğini söylersen yaparlar adresin telefonunu bırakırsın şuanki durumunu anlatırsın onlarda gerekli işlemi yaparlar maaşını alınca ödersin paralarını.

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Bide mantardan öyle şıp diye kurtarılamıyor kediler yani mantar tedavisi cidden uzun süren bir tedavi. Veterinerden gerekli ilaçları borç olarak alabilmeyi sağlarsan hiçbir sıkıntı olmaz senleykende iyileşebilir ekstra özen gösterilecek bir şeyi yok mantarın ilaç varsa ilacı kullanacaksın ve temiz tutacaksın merak etme. İnş bi yolunu bulursun. Kedin için veterinerden yardım istemene değer.

canakavi
canakavi

11151

Kardeş bende yollayabilirim 2 ayda bir yavru kedi maması ne dersin ?

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Mamalar bizden veteriner ı de ihmal etme. Emin ol ki yardım eder oda

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ama her şeyine bakıp sonradan geri vermez hiç kimse

Olabilir abi cidden cok iyi olur benim icin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 783 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR