Kedim Hapşırıyor

aigenc
aigenc

12744 Puan

Herkese merhaba, kedim 5 aylık. Onu 1 ay önce sokaktan sahiplendim ve geldiğinden beri neredeyse her gün hapşırıyor. Mesela hapşırık krizi başladığında art arda 6-7 kere hapşırıyor. İlk geldiği gün kirli olduğu için yıkamıştık, ev sıcaktı ve hemen kurutma makinesi ile kuruttuk. İlk başta toz, kıyafet veya battaniye gibi şeylerden hapşırdığını sanmıştım. Kumu kalın taneli ve az biraz tozutuyor. Aşısı için veterinere götürdüm ama bazı durumlardan ve doluluk oranı yüzünden bir türlü soramadım. Bir sonraki gidişimde soracağım ama önce buraya sormak istedim. Sizce nedir bu?

6 CEVAP

tyguler
tyguler

124312

Belki bir şeye alerjisi vardır mamadaki bir seye falan.

Betullsusam
Betullsusam

10255

Camdan bakıyorsa üşütmüş olabilir biraz sıcak tutmaya bakın. Kalın taneli kum kullanmayın bence ince taneli ve tozutmayan kum kullanın tuvaleti kapalıysa az biraz tozutsa bile dar alan olduğu için çok etkilenebilir. Bi de bazen kokladıkları bir şeyden dolayı, burunlarına değen bir şeyden dolayı hapşırabiliyorlar. Zaten gözlemlemişsiniz hiçbir sıkıntı yokmuş o yüzden küçük şeylere dikkat ederek belki bu sorunun önüne geçebilirsiniz. Dediğim gibi belki ufaktan üşütmüş olabilir sıcak tutun.

Betullsusam
Betullsusam

10255

Rica ederim (:

aigenc
aigenc

12744

Hapşırması dışında hiç sorunu yok, kilosu iştahi ve oynaması yerinde

aigenc
aigenc

12744

Hapşırması dışında hiç sorunu yok, kilosu iştahi ve oynaması yerinde

aigenc
aigenc

12744

Evet tuvaleti kapalı, pelete geçmeyi düşünüyorum. Yattığı battaniye biraz tüylü. Umarım hasta değildir daha dikkatli olacağım. Teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 197 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR