Kedimin Sırtında Şişlik Fark Ettim

eylullll09
eylullll09

3823 Puan

Kedimin sırtında şişlik fark ettim. Dokundum ama hiç sesi çıkmadı. Ağrı veya acı yok galiba. Ayrıca şişliğe dokununca yer değiştiriyor. Ne olabilir? Veterinere götüreyim mi?

7 CEVAP

Haceli
Haceli

113145

Beze oabilir benim kedinin boynunda çıktı baya büyüktü bu arada kedim sokak kedisi sonra 3 4 gün sonra patladı sonra bir ay sonra geç ti tüyleri de dökülmüş tü umarım kötü bişey yoktur yarına kadar büyürse veterinlere götürün bence

Elifsu17
Elifsu17

11198

son zamanlarda aşı oldu mu peki ?

suledoruk
suledoruk

114870

Yakın zamanda aşı olduysa ve aşı olduğu yerde bu beze varsa aşı kaynaklıdır. Bizde de olmuştu zamanla geçiyor o kısma elinizle masaj yapıp yuvarlayın küçülüyor. Veterinerimiz öyle demişti

eylullll09
eylullll09

3823

En son 4 şubatta aşı oldu

Elifsu17
Elifsu17

11198

4 mart a kadar gözlemleyin, küçülme olmazsa veterinerinize danışın. bir de şişliğin oldupu bölge aşı yer mi, hatırlıyor musunuz?

pongul
pongul

113342

Götürmelisiniz.

RuveydaK
RuveydaK

611

Bir tanıdığımın da kedisinin sırtında aynı tarz bir şişlik oluşmuştu . Veteriner hekime götürdüğünde öğrendik ki kedinin damarı patlamış ve içindeki sıvı orada toplanmış. İğneler vuruldu ve evde de sahibi merhem sürüp masaj yapıyor o bölgeye. Aynı durum olup olmadığı belli değil tabii belki sizin kedinizin durumu daha basittir. Ama aynı ise de tedavisi çok uzun süren bir rahatsızlık değil ,veteriner hekime mutlaka götürün derim evde tedavi edebileceğiniz bir durum olmayabilir, emin olamazsınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 303 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR