Kedi İçin Hangi Tarağı Kullanmalıyım?

Elifsuel
Elifsuel

958 Puan

Kedim kısa tüylü (british shorthair) şu aralar aşırı fazla tüy döküyor yediklerimizden falan hep tüy çıkarıyoruz ne yapabiliriz? Sizin memnun kaldığınız bir tarak markası var mı?

8 CEVAP

Herhangi bir markanın slicker tarağı olabilir. Bizimkinin markası Kudi, memnunum.

alabalik32
alabalik32

13406

Benim oğlumda british shorthair 2 aydır aşırı tüyleri dökülüyor. Oğlum furminatöre çok kızıyordu elime atlardı hep. Polo İnce Telli Kedi Köpek Fırçası aldım large boyunu çok rahat ettim tüyleri dağıtmıyor fırçada topluyor. Fırçayı gösterdiğimde şimdi kendisi geliyor taranmak için. Multivitamin veriyorum. Ayrıca omega 3 damlaya başladım. Mamayı da değiştirip derma plus mamaya geçicem.

metrukx
metrukx

292

Furminatör önerisinde bulundular bende yeni aldim scottish kedim var 6 aylik asiri tüy dökümüne girdi gelince deneyeceğim malt ile de destekliyorum bakalim.

caglaauzun
caglaauzun

1445

çok tüy dökümü varsa maltı aksatmayın. haftada 1-2 kez fürminatör ile onun dışında da her gün normal bir tarak ya da tüy toplayıcı eldiven ile düzenli tarayın.

Rgms
Rgms

10809

Furminatör tüyleri sertleştirip yapısını bozmuyor mu? @caglaauzun

caglaauzun
caglaauzun

1445

ben tüy dökme yoğunluğuna göre haftada 1 ya da 2 kex kullanıyorum. hiç öyle bi durum gözlemlemedim. tüy dökümünü gözle görülür ölçüde azaltıyor düzenli kullanırsanız. biz bir süredir kullanıyoruz ve tütleri gayet yumuşak.

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Mavi bir eldiven var her yerde satılıyor görmüşsünüzdür. O mavi tüy tarama eldiveni ile her gün tararsanız gerçekten gözle görülür derecede fayda ediyor. Zaten 15-20 lira bir şey.


Ayrıca furminator bence en etkilisi. Ama furminatoru en fazla haftada 1 yapın, daha fazla yapmayın. Eldiveni ise her gün yapabilirsiniz

Rgms
Rgms

10809

Furminatör tüyleri sertleştirip yapısını bozmuyor mu? @caglaauzun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 504 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR