1 Saat İçinde Karar Vermem Lazım (Fotoğraf Eklemeyi Unuttum Bu Soruya Ekliyorum)

Merkan
Merkan

2623 Puan

İki hafta sonra kedimi iki gün yalnız bırakmak zorunda kaşacağım sıkılmaması için oyuncakları dışında kendimde birkaç şey yapacağım tabi ama bu iki üründen birini almayı planlıyorum. Sizce fotograftaki kedi tünelini mi almalıyım ebatları 90*25 yoksa oyun çemberini mi? Hangisi daha çok hoşuna gider?? Deneyimi olanlar veya fikri olanlar hemen söyleyebilir mi?


8 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Tünel bence daha ilgi çekici kediler sever öyle aralardan geçmeyi naçizane fikrim tünelden yana

Kediden kediye değişiyor şuana kadar bir çok kedi baktım bazıları oyun çemberinde oynamaya bayılıyor, çıldırıyorlar resmen etrafında koşuşturup duruyorlar, bazıları 1 saat kadar ilgilenip bir daha bakmıyor, bazıları hiç ilgilenmiyor bile...aynısı tünel içinde geçerli kimisi çok seviyor kimisi ilgilenmiyor.


Kedinizi sizin tanımanız lazım.

kim_possible
kim_possible

1441

oyun havuzunun içini doldurmadan ilgi çekici bir hale gelmez diye düşünüyorum, bu yüzden ben de oyumu tünelden yana kullanıyorum. nihai karar sizin.

asrayildrm
asrayildrm

12660

çember cok hosmus ben de bakayim kedime .kedinizi en iyi siz tanirsiniz ama ben çember diye düsünüyorum

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Tünel daha iyi

Merkan
Merkan

2623

Top olan oyuncaklara bayılıyor şu 3 katlı toplu oyuncağı var başka topları falan ağzında gezdirir baya seviyor ama tünel acaba çok mu hoşuna gider yüzüne bakmaz mı tecrübe etmediğim için haliyle bilemiyorum o kadar 🥲 tüneli merak ediyorum aslında birazda o amaçla attım belki tecrübe edenlerde olmuştur diye

Merkan
Merkan

2623

Fikirleriniz için teşekkğr ederim bu arada ☺️

Merkan
Merkan

2623

Kendi oyuncakları dışında Cama yapışan toplu oyuncaklar var ya ondan da olacak birde diğer camlar içinde vantuz zil ip ve küçük yumuşak top ve peluşlar aldım kendimde sallanan oyuncaklardan yapacağım vakit geçirir belki diye.. ozaman bu tüneli tecrübe edebilirim birde sonradan düşününce fazla toplu oyuncağı olmuş olacak tüneli de tecrübe etmiş olurum deyip siparişini verdim inşallah farklı görüp sever .. teşekkürler 🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 391 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR