Sahte Royal Canin Mama

patesi
patesi

720 Puan

Annem ilk kez bilmediği bir siteden alışveriş yapmış ismi PANPET SHOP. her zaman aldığımız royal canin mamanın paketi bu sefer farklı geldi. ince bir kağıtta ve açılma yeri iple dikilmiş. BU KONU HAKKINDA NE YAPABİLİRİZ?


5 CEVAP

kim_possible
kim_possible

1441

mamanın sahte olduğundan emin olmak için royal canin müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. kendilerinin bu şekilde paketleme yapmadığını söylerler ve mamanın sahte olduğu tescillenirse alışveriş yaptığınız pet shop ile iletişime geçip ürünü iade etmek istediğinizi ya da orijinaliyle değiştirmek istediğinizi, bunun sizin yasal hakkınız olduğunu söyleyin. eğer bu dediklerim olmazsa tüketici hakem heyeti'ne başvurun, başvurunuz sırasında mamanın sahte olduğuna dair bir belgeniz olursa (royal canin'den yazılı destek alırsanız bu mümkün olabilir) rahat edersiniz. yapılan işlemler esnasında alışveriş yaptığınız firmanın bazı bilgileri (ismi, iletişim bilgileri, konumu vs.) gerekebilir. tüketici hakem heyeti'nden olumlu bir yanıt alacağınızı düşünüyorum, olmazsa işi ilerletip yargıya da taşıyabilirsiniz.

diablerose
diablerose

119757

kedimi yeni sahiplendiğim için bugune kadar sadece 1 sefer royal canin aldim. kısır mama 15 kilo. petlebiden aldim ben. bnm aldigim da iple dikilmis idi

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Yani beni yanlış anlamayın ama böyle bilinmedik sitelerden kesinlikle uzak durmak gerekiyor. Bilindik sitelerde böyle bir sorunla karşılaştığınızda en azından müşteri hizmetleri falan oluyor. Ama böyle ne idüğü belirsiz yerlerden alınca telefonla ararsanız geçmiş olsun engel yiyorsunuz :D

patesi
patesi

720

evet biliyorum. ancak maalesef annem yoğunluğundan, aynı fiyat da olduğundan dikkat etmeden de almış. yarın royal canine bildireceğim. umarım ilgilenirler.

patesi
patesi

720

merhaba hepinize teşekkür ediyorum. satış yapan petshop ve royal canin müşteri hizmetleriyle görüştüm. dedikleri gibi satışları bu şekildeymiş. yine de lot kodlarını mail şeklinde attım emin olmak için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 944 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR