2 Aylık Kedim Oyuncaklarını Yanına Bırakmama Rağmen Kumunun İçinde Kakasıyla Oynuyor.

kittrnxg
kittrnxg

211 Puan

Kedim kumunun içinde kakasıyla oynuyor. Bütün oyuncakları yanında, yuvarlayabileceği her şey var aslında. Son zamanlarda kakasını kumundan çıkarıp başka yerlere koymaya başladı. Önlem olarak düzenlice temizliyorum hep kumu ama hiç işe yaramıyor. Ben yokken yapıyor bunu ve sonradan fark ediyorum. İlk bir iki gün kısa süreli bir şeydir bırakır dedim ama bırakmadı. Veterinere danıştım o da düzenli olarak kumunu temizle unutur dedi ama unutmadı. Böyle bir şeyi yaşayan, deneyimlemiş ya da bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi? (Mama olarak Whiskas kullanıyorum)

5 CEVAP

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Whiskas mama kedilerim böbrekleri için çok zararlı petshoplarda aynı fiyata çok daha iyi mamalar alabilirsiniz. Whiskas pek çok avrupa ülkesinde satışı yasaklanan bir mama.

aigenc
aigenc

12744

Kedini belki gün içeresinde yormalısın. Tuvalet kapalı ve kapılı olursa belki çıkaramaz. Bu arada acilen mamayı değiştirmen iyi olur kullandığın mama kedine hastalık yapabilir. Kedi naneli oyuncak almayı dene. Belki işe yarar


İyi günler.


ฅ^•ﻌ•^ฅ

ezginiko
ezginiko

2727

Kapalı tuvalet kullanırsanız belki bırakabilir bu alışkanlığını 🤔

ezginiko
ezginiko

2727

Benim kedimde kumuna girip kumuyla oynuyordu içinde debelene debelene dağıtıyordu kumu 😂 kapalı tuvaletten sonra bitti bu durum. O yüzden kapalı tuvalet dedim. Mama konusunda bir fikrim olmadığı için birşey diyemiyorum 😊 umarım çözüme ulaşırsınız.

kittrnxg
kittrnxg

211

Çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Mamayı değiştireyim olmadı kapalı tuvalet alacağım 😊😊😊

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 320 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR