Titremee! Acill

edakkrsk11
edakkrsk11

255 Puan

kedimde titreme sorunu var fıb olmasından korkuyorum uyurken ve uykuya dalmadan önce gözleri acıkkende oluyor neden olabilir fıb hastalığıyla bi alakası var mıdır?

10 CEVAP

Unabomberr
Unabomberr

103006

Veteriner titremeyle ilgili 'normal kedi bu titrer' mi dedi? Yanlış anlamayın hemen herkes burada paylaşım yaparken veterinere gittik normal dedi yazıyor. Benim gittiğim veterinerler hep son anda yetişmişim muamelesi yapıyor ondan garipsedim.

Cook
Cook

119172

Fip ihtimalini düşünmeden önce titremeye sebep olabilecek şeyler;toksoplazma,giardia,fiv,felv,bağırsak yangısı,mide yangısı,ateş,eklem veya kasta ağrı,mineral(potasyum,fosfor,kalsiyum)eksikliği,titremeler aşırıysa hidrosefali,iç parazit.

Zesinnn
Zesinnn

4097

Ateşi varmı ateş olduğundada titreme yapabilir

edakkrsk11
edakkrsk11

255

ateşi yok ama titriyor dün veterinere gittik normal olduğunu söyledi ama normal degil durumu

kedimedisever
kedimedisever

14470

Bulunduğun bölgede hayvan hastanesi varsa götür derim veterinerlerin bazıları her konuda bilgili değiller malesef

edakkrsk11
edakkrsk11

255

bazı kedilerde olabilir dedi test bile yapmadı genel durumuna bakıp iyi dedi sadece

yokistead
yokistead

104161

İnternetten araştırıp yorumları da yüzde 90 iyi olan başka veteriner bakın. İlla fip diye düşünmeyin, üşütmüş de olabilir. İştahı tuvaleti nasıl?

Cook
Cook

119172

Biz 1.5 aydır bu problemi yaşıyoruz,nörolojik fip diyen de oldu,bir şeyi yok diyen de oldu,ağrı ateş kaynaklı diyen de oldu.Şu an biz kalsiyum fosfor eksikliği ihtimalini düşünüyoruz,biyokimyayla baktırcaz.Orda da sorun yoksa fip tedavisine başlıycaz.Ne olduğuna karar vermekte çocuğun geçmişi de çok önemli

Cook
Cook

119172

Ve normal diyen veterineri boşverin,ben anlıyorum sizi.Kesinlikle normal bi durum değil.Altında yatan sebebin bulunup tedavi edilmesi gerekiyor.Umarım nesi olduğunu bulmakta bizden daha şanslı olursunuz.Biz 12 bin lira harcadık sadeve teşhis için,hala net bir şey yok.Çok şükür genel durumu düzelmeye başladı ama hala titriyor kasılıyor

deniznergis
deniznergis

12866

tam teşekküllü bir veterinere gitmenizi öneririm yada hayvan hastanesine başvurun tam detaylı muayene kan tahlili yaptırın .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 371 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR