Kedi Diş Fırçası Seçimi İçin Bakar Mısınız?

Policlal
Policlal

14138 Puan

Veteriner haftada 1 fırçalarsan yeter fazlası tahriş eder demişti ama bu aralar kedim yaş mamayı biraz fazla tükettiği için diş temizliğine ağırlık vermeye karar verdim. Biz normalde resmini gördüğünüz macunlu olan ikili diş fırçasını kullanıyoruz ama her gün uygulamak için sert olduğunu düşünüyorum. Alternatif olarak iki adet bebek diş fırçası ekledim. Sizce hangisi her gün veya iki günde bir temizlemeye uygun olur? Kullanan var mı?


8 CEVAP

Gamzeoa
Gamzeoa

4549

Biizim kedi asla fırçalatmaz nasıl başarıyorsunuz

suledoruk
suledoruk

114870

Ben 3.yü kullanıyorum bebek diş fırçası. E bebekten almıştım. Tahriş edicek kadar sert değil silikon yapısı var yeterli oluyor.

Policlal
Policlal

14138

Ben bebekliğinden beri fırçalıyorum. Fırçayı gösterip ödül maması verebilirsiniz. Ağzına yaklaştırmasına izin verip bir daha ödül maması, fırçalatmaya izin verdiğinde bir daha. Böyle böyle alışacaktır teşvik etmeniz gerek

teddybal
teddybal

123878

Merhaba, en çok hangi fırçadan memnun kaldınız? Fırçalama kolaylığı açısından soruyorum, tepki gösteriyor kedilerim malesef..

Policlal
Policlal

14138

Merhaba. İlk fotoğrafı olan macunlu olan diş fırçasını hiç kullanmıyoruz bence çok sert. İkinci olan en çok sevdiğim bebek diş fırçası yumuşacık tahriş etmedi. Üçüncü fotoğraftakini kullanmadık, silikon almak istemedim.
Şuan colgate bebek diş fırçası kullanıyoruz ondanda memnunuz ama değiştireceğim zaman yine rocs almak istiyorum (2. Olan). Fiyatı biraz artmıştı indirimde yakalarsam öyle yapacağım. En yumuşak ve rahatı oydu.
Diş macunu olarakta fotoğrafta görüneni kullanıyoruz ama bittiğinde geri almayacağım. Fırçaya crystalin damlatmakta iş görüyor daha iyi 🤗

teddybal
teddybal

123878

Rocs'u bilmiyordum hemen bakacağım sanirim uzun da değil tutması kolay görünüyor, bioline'ın fırçalarını abim de kullanamadığını söylüyordu. Yanıtınız için çok teşekkür ederim.

Policlal
Policlal

14138

Rica ederim, kesinlikle kolay bununla. Öbür sorunuzu da gördüm yazdım. Telaş etmeyin. Zamanla alışıyorlar :)

fatma_nur42
fatma_nur42

10640

Bioline kullanıyorum gayet memnunum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 478 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR