Kedimin Kakası

pelnztrk
pelnztrk

4334 Puan

Merhabalar,benim 7 aylık kedim var ve kakasını kum dışına yapıyor. Hala bu alışkanlığını vazgeciremedim . Napsam fayda olmadı. Hastalandı yemek yemedi bi kac kere kaka yapmamıştı yemediginden smdi yiyiyor ve başladı kaka seanslari 😔 ve bu yuzden esim kediyi vermek istiyor

12 CEVAP

iremsaree
iremsaree

659

Dışarıda yaptığı yerlere wd40 sıkmayı deneyin. Kullanım alanlarını okuyabilirsiniz internette belki işinize yarar bu sayede kumuna gider.

iremsaree
iremsaree

659


  • Kediniz ve köpeğinizi çiçeklerden uzak tutmak onları ezmelerini engellemek, belli alanlara çiş-kaka yapmalarına mani olmak için mevsim boyunca bir - iki kez WD-40 püskürtün. Kedive köpekler kökusundan nefret ederler.

pelnztrk
pelnztrk

4334

Aa ilk defa duydum vallahi bakacam hemen

iremsaree
iremsaree

659

Denemeye değer bazı noktalara ama yine de dikkatli olun leke kalır mı önce başka şeylerde deneme yapın biz çiçeklere sıktık hepsiyle savaşıyordu artık dokunmadan geçiyor.

pelnztrk
pelnztrk

4334

Harika. Valla bizimkisi son bir buçuk aydır devam ediyor e sorun çözülürse süper olur. Halıya felan yapıyor bizimki keyfi isterse kuma ama çoğunlukla kum dışına. E nasil sikacagiz bu madde ona zarar vermez mi acaba nebiliyim baya etkili ayni zamanda tehlikeliymis. Yani sizinkine bse olmadysa olmz herhalde . Her gün mü sıkmak lazim bi iki defa diyor ama anlayamdm.

Rgms
Rgms

10809

Merhaba, herhangi bir sağlık açısından zararı olmaz mı wd40 sıkıldığında? Mesela soluması, yalaması veya yemeye çalışması gibi durumlarda nasıl olur? Çiçeklere de zarar vermez mi? @iremsaree

pelnztrk
pelnztrk

4334

Vd40 pas sökücü değil mi ? Zarar vermesin. Ne gibi etkisi olur ki

iremsaree
iremsaree

659

Evet öyle ama geçen ay kullanım alanlarını okuduğumda ben de çok şaşırdım mutlaka internetten okuyun. Bilmediğimiz çok fazla kullanım alanı varmış.

iremsaree
iremsaree

659

Yaptığı yerlere bir kere sıkmak yeterli olur biz öyle yaptık bir daha sıkmadık çiçekler şimdilik iyi durumda evdeki eşyaları tam olarak bilemiyorum sitede de ayrıntılı açıklama yok ama kokusu uzak tutabilir belki sürekli olarak yaptığı birkaç yere sıkarak denenebilir belki

iremsaree
iremsaree

659

Evde kapı menteşelerine de yağlama için sıkıyoruz soluması o şekilde nasıl olur bilmiyorum sadece aklıma bu yöntem geldi. Ama sirke kokusunu da sevmezlermiş daha az zararlı sirkeli suyla silinebilir halı koltuk

pelnztrk
pelnztrk

4334

Hep sirkeli su ile siliyorum ama bana mısın demiyor halıya ve parkelere sıksam leke kalabilir mi ki 😔 artık cok üzülüyorum bu durumdan.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 387 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR