Kedim Hiçbir Mamayı Beğenmiyor.

iremsaree
iremsaree

659 Puan

Arkadaşlar merhaba. Kedime proplan kitten kullanıyordum zoraki yiyordu. Nd aldım onu da sevmedi. Daha sonra hills aldım onu da yediremedim. Şimdi kısırlaştırılmış proplan hindili aldım onu da yemek istemiyor. Bu süreçler 2 ayda bir tabi ki ani geçiş yapmadım ve karıştırarak yavaş yavaş alıştırıyorum. Şimdi kedimi kısırlaştırdım hangi mamayı önerirsiniz? Çok severek yedikleri sağlıklı bir mama önerisi var mı acaba?

12 CEVAP

pongul
pongul

113342

Bozita active and outdoor, çok severek yiyorlar.

SetenayG
SetenayG

103263

Bu kadar çeşidi yemediyse önce seçici kedi mamalarından alıp iştahını açmak daha mantıklı.

Sselin1
Sselin1

122024

Kedinize balikli mama kullanmayi deneyin buyuk ihtimal tavuklu mamalari sevmiyor. Kediniz eger zayifysa n&d nin dusuk tahilli balikli mamasini tavsiye ederim kuru mama sevmeyen kedilerim bu mamayi severek yediler.

pongul
pongul

113342

Benim dediğim versiyon tavuk ve geyik etli olan size mesaj attığım.

Sselin1
Sselin1

122024

Hillsin icinde et varmi ki balik olsn bakmayin siz balikli dedigine %5 balik unu vardir en fazla :) n&d alirsaniz buram buram balik kokusunu fark edersiniz. Zaten bu yuzden kuru mama yemeyen kediler seviyor balik gibi koktugu icin. Ama Bozita da guzel bir secenek.

Elifsu17
Elifsu17

11198

Royal canin in savour exigent ine bir bakın, özellikle seçici kediler için bir ürün

Misom
Misom

182

Ben de yakın bir zamanıdır kedimin istahsizligi ile uğraşıyordum tek sorun bu sanıyor piyasada ne kadar kaliteli mama varsa aliyor yine de netice alamıyordum. Son günlerde elimle tek tek yediriyordum her 40 gr mamayi 55 dakikada yiyor gunde 3 saatimi mama yedirerek harciyordum ki halimden memnundum yeter ki yesin diyordum.lakin tek sorunu istahsizlik olan kızımda kronik böbrek yetmezliği cıktı ve 19 gündür hergün serum tedavisi görüyor.Kroniklestigi icin tedaviye yanıtı çok yavaş oluyor. Cok uzattım ama lütfen siz benim düştüğüm hataya düşmeyin ve ivedilikle veterinere danışıp tahlillerini yaptırın. Insallah bir şey çıkmaz.

pongul
pongul

113342

Değerleri içeriğinde kuşburnu içerdiği için idrar yolları için de iyi.
Kısır maması ya,maması sorun değil üstünde. 2 kg alıp deneyin.

pongul
pongul

113342

2kg

pongul
pongul

113342

Aynen active and outdoor da seçici kediler için.

iremsaree
iremsaree

659

Hills balıklıydı hiç sevmedi :(

iremsaree
iremsaree

659

Teşekkür ederim normalde de hiç su içmek istemiyor zaten kedim ben de böbrekle ilgili sorun yaşamaktan korkuyorum. Zorla kafasını suya çeviriyorum sürekli. Evin her yerine su koydum sürekli tazeliyorum banyoda tuvalette çeşmeyi açıyorum yeter ki su içsin diye her yolu deniyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 574 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR