Köpek Saldırganlığı

Patialfa
Patialfa

876 Puan

Merhabalar ben kangal sahibi biriyim köpeğim saldırıyor yani tuttunca bırakmıyor hirliyor onu korkutan birşey yok rahatsız eden birşey yok yemeğini suyunu veriyoruz ne istiyor anlamıyorum babam böyle giderse başkasına vereceğini söyledi veteriner burnunun üstüne vurun dedi denedim daha çok saldırıyor tavsiye verir misiniz daha 2,3 aylık kangal


3 CEVAP

Ecemecme
Ecemecme

103650

2 3 aylık köpek de çok normal oyun oynadığını sanıyor. Anneden de erken ayrıldığı için nasıl davranacağını bilemiyordur. Youtube'dan kral köpek ailesi vb.videolara mutlaka göz atın. Doğru sandığımız pek çok yanlış davranış sergiliyoruz hayvanlara.

blue_hpood
blue_hpood

128183

şimdiden önüne geçilmeli tabii, ileride kocaman olacak. bence otorite olarak sizi bellemiş değil. burnuna vurmanın da çözüm olacağını sanmıyorum. başka veterinerlerle konuşun, benimki kediydi ama o da burnuna vurduğumda daha çok hırçınlaşıyordu. ben bu yüzden bu tarz hareketlerin çözüm olduğunu düşünmüyorum. kızabilirsiniz, fazla bağırmadan, ve ilginizi kesip kızgınlığınızı belli edebilirsiniz. köpek eğitimiyle ilgili videolar da var, umarım yardımcı olur:)

Whitedog
Whitedog

2551

merhaba, "ceza" kavramına giren şeylerden kesinlikle uzak durun. aranızdaki ilişkiyi zedelemekten başka hiçbir işe yaramaz. saygı duyarak işleri yoluna koyabilirsiniz, çözülmeyecek şeyler değil. KKA'nın videolarına bakabilirsiniz. ısırdığında müdahale etmek için "objeye el koyma" diye aratabilirsiniz. bol bol kaliteli vakit geçirmeye bakın, sadece yemek saatlerinde görüştüğünüzle kalmasın. yavru bakımı zordur ama sabır, kararlılık ve süreklilikle halledebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 489 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR