Kedimin Diş Etinin Bir Bölümü Siyah Diğer Bölümü Pembe, Diş Etlerinde Hastalık Mı Var

Dilara07
Dilara07

765 Puan

Arkadaşlar, kedimin ağzına baktığımda sağ tarafındaki diş etleri koyu renkte, neredeyse siyah. Sol taraftaki diş etleri ise pembe renkte. Bu diş eti hastalığı mı, yoksa yapısal bir durum mu? Renk farklılığı dışında bir kanlanma, kızarma durumu yok.


Bir de kedimin ağzında genelde yoğun bir koku yok, burnumun dibine esnediğinde hafiften balık kokusunu andırıyor. Ama elimi yaladığında bir koku olmuyor.


Bir de bugün ilk defa şöyle bir durum oldu: elimi ısırmaya çalışıyordu, çok boğuştu ve tısladı. O esnada bir koku salgıladı, aşırı kötü ekşi bir kokuydu ama saniyeler içinde gelip geçti o koku. Bu özellikle salgıladığı bir koku muydu? Yani bu ekşi kokuyu ilk defa tısladığında aldım. Saniyeler içinde geldi geçti.

4 CEVAP

Blackcat34
Blackcat34

4061

Benim kediminde damağının bir bölümü koyu :) mühürlü kedi olduklarına dair rivayet var. Sahibine şans getirirmiş :) ne kadar doğru bilemem, mühürlü mühürsüz hepsi bizim şansımız :)

Yaydigi kotu koku poposundan geliyor olabilir benim kedimde de ayni sey oluyor

dis etlerindeki siyahliklar dogustan,cinsten kaynaklaniyor diye biliyorum endiselenmeyin😊agzindan gelen balik kokusu ve elimi yaladiginda tukurugunun kokmamasi durumu bende de var😅

ruthiees
ruthiees

11391

diş eti rengi cinsinden geliyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 382 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR