Kedimin Mide Sıkıntıları Ve Maddi Destek

suzangler
suzangler

838 Puan

Arkadaşlar tekrardan merhaba.Daha önce buraya kedim Hasan ile ilgili bir cok yazı girdim, aylardır ne kadar cok uğraştığımızı ne kadar cok hastalıkla baş ettiğimizi ve maddi durumumuzun bunu karsilayamadigini bir cok kez yazdım.Rn son mide kanaması geçirdi ondan sonra iştahı kesildi kilo verdi tüm hareketleri değişti.Su anda da hala bu durumda mide rahatlatıcı kullanabiliyoruz sadece.Dün pıhtı kusması son durum oldu artık, veterinerimize yazdık endoskopi ve biyopsi yapılması gerek öğrenebilmemiz ve tedavi edebilmemiz için dedi (daha oncede söylendi tabiki bu ama gücümüz olmadığından yaptıramadık.) Aylardır hasta kedim ve elimizden artık hiçbir şey gelmiyor tükenmiş vaziyetteyiz, ailemden kira ve fatura dışında bi yardım almiyorum, kendi harcligimi zor çıkartıyorum, veterinerin indirimleriyle verdiğimiz 400 kusur lira bile beni cok zora soktu.Tüm bu işlemler baska donanımlı bir klinikte yapılacak, bu yüzden veterinerimiz yardımcı olamıyor öncekiler gibi. 2 bin küsür tutar bu işlemler denildi.Ben iş bakıyorum yarın kabul edilirsem başlayacağım umarım, taksit yapılabilirse bir sonraki ay yine 400 500 ödemeye çalışırım dedim.Hasan için zaten imkansızlıktan çok geciktirdik bu süreçleri, artık üzülerek bağış toplamak durumunda kalıyorum.Allah kimseyi böyle aciz bir duruma düşürmesin gerçekten çok ağır geliyor.Veterinerden yapılacak işlemleri ve ücretleri yazıp altını kliniği isimlerini vs mühürleyip bana atmalarını istedim onunla bağış bulmaya çalışacağım, ona göre randevu alınıp işlemler başlatılacak.Destekler de veterinerin hesabına yatıracak, inanın kendim için tek kuruş istemiyorum.Destek olabilecek tanıdıklarınız, veya yazabileceğim insanlar sayfalar var mı? Şimdiden teşekkür ederim size güzel haberleri yazacağım günü iple çekiyorum.

2 CEVAP

DTDamla
DTDamla

3807

Instagramda hayvan sahiplendirme sayfalarina vs mesaj atip ilan paylasmalarini isteyebilirsiniz. Size yardim etmeyi cok isterdim ama ben de ogrenciyim ve bu ara kedimi kısırlaştırmak için para biriktiriyorum. Keske bu veteriner fiyatlari, hayvan mamalari, hayvan esyalari bu kadar pahali olmasa. Resmen tüm parami bunlara harciyorum. Her gun dua ediyorum kedimin başına buyuk bir hastalik veya sakatlik gelmemesi için çünkü boyle bir seyi ben de karsilayamam. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Eskişehir sayfalarinda ilan yayimlayabilirsiniz, eskişehir hayvanlar konusunda cok duyarlidir, insallah yardim edecek birileri cikacaktir. Cok gecmis olsun, en kisa zamanda tedavisi yapilip iyilesir insallah.

suzangler
suzangler

838

İzmirdeyim, cok teşekkür ederim desteginiz icin.❤️ Sadece bakmak bile bu kadar pahalı, hastalık durumunu siz düşünün :/ keşke elimizden daha iyisi gelse onlar icin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 301 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR