Kaç Kez Olması Gerekir???

22ceku22
22ceku22

350 Puan

Çiftleştirmek için erkek kediyi evimize aldık 4-5 gün boyunca bizde kalıcak, 2 gündür bizde ve 12 kez çiftleştiler daha kaç kez yapmaları gerekiyor??

16 CEVAP

Bu arada anti cins kedi tayfa toplanmış yorumu gelmiş. Cins kedi düşmanlığı ayrı kedi seviyorum ayağına cins kedi istismarı yapıp bunu ticarete dökmek ayrı.

mihriii
mihriii

119878

Siz olayı çok yanlış anlıyorsunuz ya.Kimse cins kedilere iğrenç yaratıklarmış gibi falan bakmıyor,cins kedi düşmanı da değiliz neden herhangi bir kediye düşman olalım zaten sorunlu muyuz?Üretenlere,satanlara,satın alanlara karşıyız.Sokakta o kadar yavru var hala yenilerini getirmeye çalışıyor herkes aman kulağı şöyle olsun burnu böyle olsun diye sokaktaki canların da yuva hakkını elinden alıyorsunuz,çoğu hastalıklı olan canları da üretiyorsunuz.

Fabrikanızın ismi ne acaba

Arkadaşlar evet ben ANTİ CİNS KEDİCİYİM. Bin kere de yazarım buraya. Alıyorsunuz kediyi sonra içinizi rahatlatıyorsunuz. BEN ÇİFTLEŞTİREN KİM VARSA HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN BUNA KARŞIYIM. Cins kedinizi sokağa atın demiyorum ARTIK SATIN ALMAYIN. Çok üretici olmak istiyorsanız Türkiye'nin fabrikaya, işletmeye ihtiyacı var. Açın bir İmalathane üretin ne istiyorsanız. 4000 TL kediye vereceğinize kedi maması alın da sokaktaki canların karnı doysun.

özür de dileyelim mi sizden hayvanların damızlık olarak kullanılmasına ve üzerlerinden para kazanılmasına karşı çıktığımız için? siz kafayı mı yediniz ya MİLLETİN MARSA KEŞİF ARAÇLARI YOLLADIĞI YILDA HALA CİNS KEDİ DÜŞMANI MI DİYORSUNUZ BU ÜRETİMİN YAPILMASINA KARŞI ÇIKAN İNSANLARA?

melist35
melist35

11186

anti cins kedici tayfa toplaşmış yine :D
4-5 gün boyunca kalması yeterli, süreyi daha fazla uzatmayın çünkü son günlerde döllenen bebekler diğerlerine göre zayıf kalabiliyor. 12 kez iyi şuan ama önümüzdeki 2-3 gün daha takılsınlar. bi zaman sonra çiftleşmeyi bırakıyorlar zaten

aigenc
aigenc

12744

Cins kedi düşmanlığı yapmasanız keşke

aigenc
aigenc

12744

Cins kedi çiftleştirmek iş ticarete döküldüğü sürece tabii çok kötü bir şey ama kişi yavruların tamamına bakabilir veya gerçekten güvendiği kişilere sahiplendirebilir. Benim demek istediğimi yanlış anladınız oysa sizinle aynı fikirdeyim. Demek istediğim cins kediler gudubet değiller birçok insan sanki onlar hastalıklı iğrenç yaratıklarmış gibi konuşuyor. Birisi kedi çiftleştirmek üzerine bir başlık açtığında herkes "Cins kedi çiftleştirmeyin, sen hastalıklısın, ticaret yapma" gibi şeyler diyor. Satılacak mı? Muhtemel bir sebep ama ön yargılı olmamak lazım.


Lütfen biraz bağırmak yerine yardımcı olalım.


İyi günler.

blue_hpood
blue_hpood

128183

dostum, sokakta bir sürü muhtaç yavru varken neden ya

Ooo bir de CİNSSE bir sürü hastalıklı yavru. Bir sürü para, bir sürü kazanç. Cins kedilerinizi çiftleştirmeye devam edin arkadaşlarım, ne siz akıllanacaksınız ne biz hayır demeye devam edeceğiz 👏👏👏

fatma_nur42
fatma_nur42

10640

1 hafta sürüyor diye biliyorum ama yavruları satmayın lütfen..

kim_possible
kim_possible

1441

konuyla alakasız ama: üretimin yapılması ayrı, evde kedi çiftleştirmek ayrı. siz önce bunun ayrımını yapın, düşmanlığı kesin, ondan sonra gerekçelerini anlatarak insanları bilinçlendirin. burada ona buna sataşmakla olmuyor bu işler.

kim_possible
kim_possible

1441

ayrıca tanışma hikayeniz her ne olursa olsun, cins kedi sahibi birinin buna karşı çıkması öylesine ironik ve komik ki anlatamam.

aklıma en son gelecek şeydi bir forumda özenle birine laf anlatmaya çalışmak. ama bunun hassas bir konu olduğunu düşünüyorum.


bakın, bu kediler ister ev ortamında, ister laboratuvar ortamında, isterse ne bileyim meclis kapısının önünde çiftleştirilsinler. iki cins kedi çiftleşiyor mu? evet. yavrular doğuyor mu? evet. doğacak olan yavrular sağlıklı olacak mı? belki. doğacak olan yavrular para karşılığında mı satılacak? muhtemelen. yavrular satılmadı, sahiplendirildi diyelim, bu yavruların damızlık olmayacağının garantisi var mı? hayır.


bunların hepsini boşverelim. sizin üretmekten kastınız fabrika üretimi falan mı yani ev ortamında çiftleştirme sağlanınca ne değişiyor sizin açınızdan çok merak ettim? hastalıklı gen havuzundan doğan yavrular ne şekilde olursa olsun sağlıksızlar, olay da burda başlıyor, bunu bile isteye yapmak.


bir de, bana emir kipli cümleler kurma kardeşim. allah böyle forum sitesinin de belasını versin cins kedi karşıtı bile cins kedilerin çiftleşip üremesinin üretim olduğunu kabul etmiyor. bu da son defa ciddi ciddi bir konu hakkında fikir beyan edişim olsun, yine içimden gelirse boş duvara anlatırım daha faydalı olur. selametle

Gulsumce
Gulsumce

104398

@meliat35 de maşallah çiftleşme uzmanı gibi her cins kedi üretiminde muhakkak var :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 788 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR