Kedi Vitamin

Trcnoglum
Trcnoglum

2822 Puan

4 aylık tekir kedim için sadece kuru mama kullanıyorum. Vermem gereken malt tarzı veya vitamin var mı? Varsa kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yazar mısınız?

3 CEVAP

tyguler
tyguler

124312

Ben şu an biofeline tüy sağlıgı multivitamin damlası kullanıyorum. Tüylere etkisi olmadı, ama vitamin olarak içeriği güzel.
Bu bitince de zoovital multivital ve antihairball paste sini alacağım.
VMP catpaste de kullanmıştık ama onun da tüylere bir etkisi olmadı, çok memnun kalanlar da var.
Bir de vets plus kullanmiştık, kedim beğenmedı yemedi. Tani su an paketleri falan değişmiş ama kullanamadık biz maalesef, tüpü hâlâ duruyor bir iki kere denedim, reddetti

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Eğer iyi bir mama kullanıyorsanız ekstra bir vitamin kullanmanıza hiç gerek yok. Gereken vitamini iyi bir mamadan karşılar zaten. Ama biliyorsunuz iyi mamaların fiyatı her geçen gün artıyor, herkesin gücü yetmiyor iyi mama almaya. Eğer istiyorsanız Gimcat markasının multivitamin macununu öneririm. Tadını sevmeyen kedi çok nadir. Çok severek yiyor yani. 2-3 günde 1 cm'yi geçmeyecek şekilde verseniz yeterlidir.

caglaauzun
caglaauzun

1445

gimcat kullanıyoruz biz. kedim 3-4 aylıkken vmp cat paste kullanmıştık ondan da memnun kalmıştık. tüy dökümü başladıysa malt kullanmalısınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 237 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR