Kedimde 4 Aydır Mantar Belası Var

Golgebey
Golgebey

234 Puan

**4 aydır mantar sıkıntısı cekiyoruz mantar aşısı kremi sprey kullanmadığımız şey kalmadı geçmiyor en son veterinerimiz hills z/d mama verdi 1 aydan fazladır kullanıyoruz 2 paket aldım ama çok pahalı eş değer veya daha iyi mama bilgisi olan varmi MANTAR İçin Ne Yapmaliyiz Şimdiden Tşk Ederim.

9 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Öncelikle geçmiş olsun..mantar aşısı çoğu kedide işe yaramıyor çok yorum var..bende kedimi aldığım zaman bu mantar illeti vardı ağzının kenarında yanağa doğru..en önemli etken bağışıklıkı yüksek tutmak animasol kullandım.. mantarlı yere sabah akşam Batiodin (batikom)dan daha etkili pamukla sildim üzerine trosyd mantar kremi sürdüm ve 15.gun kurtuldum.. tam 15 gün düzenli kullandım bunları..birde Su ve mama kapları nı, hergün sirkeli suyla yıkadım,kum kanını da temiz tuttum.. umarım sizinde geçer..

Bitkisel destek ekleyin bence tedavinize

ecekrdg
ecekrdg

2683

benim kedimde de vardi mamasini degistirdim bagisikligini guclendirdim batikon dermifin sprey ve travazol kullandim sonra gecti kendi kendine bir de mantar sampuaniyla o bolgeyi yikamistim bi kac kez

Blackcat34
Blackcat34

4061

Selamlar. Kedimde vardı 1 doz mantar aşısı uygulandı azalmaya başladı. Tabi bu süreçte mamasını değiştirdim bende balıklı mamaya geçtim. Ek takviyeler verdim bağışıklığı yükselmesi için. Sonra vet. Silver sprey verdi her gün ilgili bölgelere sıktık. Geçti sayılır. Umarım sizde yakın zamanda kurtulursunuz illetten. Geçmiş olsun

Golgebey
Golgebey

234

Ne gibi bitkisel destek hepinize tsk ederiz

avcozzge
avcozzge

523

Benim bi tane kedim de oluyo sadece mantar. Karin bolgesinin yan tarafinda. Her bahar ayinda her sene hemen hemen bir kere oluyor ben kantaron yagi suruyorum. Sonra geciyor. Anlamadim. Digerlerinde olmuyor.

Yessim0
Yessim0

288

Merhaba gümüş suyu mantara çok etkili. Ben kullandım çok memnun kaldım. Swk markası min 70ppb olması lazım

iremikra
iremikra

7295

Bende veterşnerden yara temizleme spreyi aldım temizleyip günde iki kere kantaron sürdüm geçti

iremikra
iremikra

7295

Qma küçüktü kaşının üstünde çıkmıştı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 347 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR