Kediniz İçin Kullandığınız Ek Besinler Neler?

tortiegolge
tortiegolge

826 Puan

Kediler için gerekli ek besinler nelerdir ve siz hangi ek besinleri kullanıyorsunuz?

4 CEVAP

yasement
yasement

119858

Multivitamin macunu verebilirsiniz ben duzenli vermiyorum gimcat ton balikli macunu ödül gibi arada yalatiyorum bayiliyor, ton baliği tadini cok seviyor kediler zaten. Malt macunu yine arada veriyorum beaphar. Ödül mamalarini da vitaminli taurinli seciyorum gimcat stickler, milk bits aldim en son. Ev yogurdu veriyorum gunde 1 kasik, haslanmis yumurta sarisi veriyorum haftada iki falan.

Glman
Glman

974

Ek besin kuru mama haricinde haftada 1 ve ya 2 kez yaş mama vermek bu kedilerimizin kabız olmasını engelliyor yaş mama olarak bir çok çeşit var balıklı olanları tercih etmende fayda var veteriner light tonbalıklarını kullanabileceğimizi söyledi yaş mamada kararsız kalırsam bunun dışında malt denilen tüpler var bunlar gimcat en iyisi bu maltlar kedilerimizin yuttuğu tüyleri kusarak değilde sindirim yolu ile atmalarını sağlıyor ayrıca tüylere parlaklık veriyor birde multivitaminler var bunlar kedilerimizin mamadan alamadığı vitaminleri içerirken yine kedimizin tüylerine parlaklık verir ve tabiki kedimizin davranışlarını ödüllendirmek adına ödül mamaları var

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Ek besin derken kuru mama dışındaki yaşmama ve vitaminlerimi soruyorsunuz bilemedim ama ben genel cvp vereyim haftada 2 kez yaşmama verebilirsiniz vitamin desteği için gimcat multivitamin tüplerini öneririm eğer uzun tüylu bir kediyse yine gimcat in malt tüplerini öneririm tuttukları tüyleri doğal yolla atabilmeleri için onun dışında ben kızıma haftada birkez tabık haşlayıp veriyorum arada yoğurt ve balık veriyorum çok ev yemeği vermemenizi öneririm aksi taktirde sonra mama yemek istemeyecektir belli günler ve saatlerde verirseniz diğer zaman dilimlerinde isteselerde ısrarcı davranmıyorlar :)

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Gimcat duo multı vitamin ton balıklı
Gimcat taurin
Gimcat cheese paste biyotin peynirli
Gimcat baby paste
Gimcat prebiyotik
Gimcat beauty paste
Gimcat multivitamin
Gimcat malt.
Vmp paste. Ben bunları kullanıyorum . Abartmışım bıliyorum ama değişik değişik yesinler diye . Sen malt ,taurin ,multivitamin baby paste ve prebiyotik alsan yeterli. Belirli aralıklarla verirsin . Arada sırada ev yoğurdu verirsen iyi olur .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 766 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR