Erkek Kedinin Kızgınlığı Geçer Mi?

Policlal
Policlal

14138 Puan

Erkek kedilerin kızgınlık dönemi sürekli devam ettiği ve ara vermediği için kedi kızgınlıktayken mi kısırlaştırılıyor? Dişi kedi de kızgınlıktan çıkması bekleniyor ama erkekte öyle değil sanırım.

11 CEVAP

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Evet erkek kedilerde öyle değil kilosu uygunsa ve çok küçük değilse kısırlaştırabilirsiniz

Erkeği kısırlaştırmak çok kolay ve daha az maliyetli

kim_possible
kim_possible

1441

aşıları tam olmadığı için kısırlaştıramıyoruz ve o aşıların tamamlanması yazı buluyor... şu an kendimi çok çaresiz hissediyorum...

kim_possible
kim_possible

1441

yok, gerekmiyor. ameliyat sonrası evde bakacaksanız kuduz ve lösemi şart değil ama görüştüğüm yerde üç gün gözetimde kalıyorlar, o yüzden kuduz ve lösemiyi de şart tutuyorlardı. allah göstermesin ama olası bir enfeksiyonda bağışıklığının güçlü olması açısından parazit ve karma aşıları önemli.

kim_possible
kim_possible

1441

erkek kedinin kızgınlığı geçmiyor mu yani? ne kadar sürüyor kızgınlıktan çıkma süresi, yaz aylarını buluyor mu?

Çıktıklarını görmedim ki :) Kızgınlıktayken kısırlaştırabilirsiniz

Policlal
Policlal

14138

Heh tamam çıkmıyorlar yani. Kısırlaştıracağım da zamanın gelmesini bekliyorum. Aşıların tamamlanması derken kuduz iç dış parazit ve karma dışında herhangi bir şey gerekmiyor dimi?

shoto
shoto

10255

Sokaktada görebilirsiniz.Erkek kediler sürekli bauu bauu diye geziyor koku bırakıyor ve diğer erkek kedilerle kavga ediyorlar.Zamam fark etmiyor onlara.Sadece dişilerde girince bi kovalamaca oluyor.

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Kısırlaştırma için lösemi ve kuduzun zorunlu tutulduğunu ilk kez görüyorum. Ama erkek kedi kızgınlıktan çıkmıyor arada artıyor azalıyor ama hep kızgınlıkta kalıyor.

Policlal
Policlal

14138

Sadece lösemiyi yaptırmadım ve yaptırmayı düşünmüyorum ağır bir aşıyı kaldıramaz, hassas oğlum. İlk defa duyuyuyorum kısırlaştırdıktan sonra 3 gün tutan yer. Gerekli miymiş ki?

kim_possible
kim_possible

1441

kendi denetimlerinde olmaları onlar için önemli sanırım. kuduz ve lösemi aşısının, hatta diğer aşıların şart olmasının sebebi de farklı kedilerle aynı ortamda kalmalarıymış. aynı ortam dediysem, aynı oda içinde farklı kafeslerde sanırım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 510 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR