Bu Yaş Mama Nasıl?

aigenc
aigenc

12744 Puan

Herkese merhaba, kedim bugün 2. doz karma aşısı oldu ve aşıdan sonra sadece yaş mama yiyebiliyor. Veterinerden bu mamayı aldım. İyi bir mama mı? Bilmediğim bir marka. Muhtemelen birazını yiyecek ve ben başka kedilere vereceğim çünkü whiskas dışında yaş mama sevmiyor ama işte o da çok zararlı. Eğer yerse ve beğenirse bu mamayı almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?


13 CEVAP

tyguler
tyguler

124312

Içeriģindeki et oranı whiskastan falan pek de farklı gibi gelmedi bana

ferhat05
ferhat05

15802

Bu yaş mama royal canin'e ait sanırım. Et oranı düşük ve içinde ne olduğu pek net değil. Şimdilik kullanmanızda bence bi sıkıntı olmaz. Schesir, Gimcat, Naturea, Animonda, Nutri Feline, Felicia gibi et oranı yüksek yaş mamalar daha iyi. Felicia ve Schesir'ın taurinli mamaları mevcut. Ben bu mamaları alıyorum genellikle.

et ve et ürünleri = deri sakatak ayak bacak kol allah ne verdiyse

kim_possible
kim_possible

1441

içindeki bitkisel ürünlerin ne olduğu yazmıyor, o nedenle bir şey diyemiyorum. ve bir şey sormak istiyorum, her karma aşıdan sonra yaş beslenme mi gerekiyor? biz de ilk karma aşımızı yaptırdık ama veterinerimiz bir şey söylemedi, merakımı mazur görün.

aigenc
aigenc

12744

Bu kediden kediye değişiyor, benim kedi Kuru mama yemiyor çok halsiz olduğu için. O yüzden yaş mama bulunduruyorum. Kusma gibi bir durum olursa diye zaten yaş mama daha iyi, hem kolay yutuluyor hem de iştahı olmayan kedileri bile cezbediyor. Aynı zamanda aşıdan sonra genellikle su içmezler. Yaş mama büyük oranda su içeriyor (. ❛ ᴗ ❛.)

ruthiees
ruthiees

11391

içinde et ve et ürünleri demesi biraz şüpheye ettiriyor ayrıca felixten fln pekte farkı yok birde içeriği pek detaylı değil

eceyilmaez
eceyilmaez

10512

Içeriği kötü bir mama. Migrosta mırmır yaş mama var 400 gr. 13 tl. Fakat alırken son kullanma tarihine dikkat edin geçenler rafta durmaya devam edebiliyor maalesef. Mırmır mama da (Tabii ve ciğerli olani) %45 gerçek et var o daha iyi bundan kediler etçil hayvanlar. Whiskas seviyor diye bir şey yok başka markaya alıştırmak zorundasınız bütçeniz el verdiğince şimdi mamadan kistiginiz para veteriner masrafı oluyor o daha kötü ve üzücü. Whiskas da tuz şeker falan var büyük ihtimalle ya da bağımlılık yapıcı bir şeyler ondan hoşuna gidiyor. Mama değiştirin bence. Internette içerik inceleyenler var. Bütçenize uygun kısmen de olsa daha iyi bir mamaya geçin. Yaş mama olarak ND falan onermedim pahalı olduğundan yoksa onlar daha iyi.

aigenc
aigenc

12744

@eceyilmaez anlattığınız için çok teşekkür ederim fakat veterinerde iyi mama bulsam onu alacaktım, acil bir durum olduğu için malum sokağa çıkma yasağı bunu almak zorunda kaldım, zaten bir kere yiyecek o da muhtemelen 100 gramı geçmez. Teşekkür ederim tekrardan :)

İyi değil özet ile . Matisse , schesir ,animonda ,golosi vs markalara bakınız

aigenc
aigenc

12744

Biraz araştırdım ama birçok yaş mamanın içeriğine benziyor muhtemelen ne çok iyi ne çok kötü

aigenc
aigenc

12744

Tek seferlik kullanırım o zaman, veterinerde sadece bunu gördüm :(

scskkz
scskkz

192

Mırmır sevmiyor kediler genelde :/

blue_hpood
blue_hpood

128183

schesir denediniz mi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 514 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR