Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Tecrübesiz olduğum için nasıl olsa çöpe gidecek diyerek uygun fiyata görüp Magicsand kum aldim. Gerçekten korkunç şekilde tozutuyor. Banyonun üst raflari bile bembeyaz toz. Temizlerken maske takıyorum. Etrafın kirlenmesini geçtim, kedime zarar verir endişesiyle tuvaletinin üst kısmını kapatmadım, açık kullanıyor şuan. İki çuval almıştım bu kumun kedime zararı olur mu? Ve memnun kaldığınız markalari paylaşir misiniz?
reflex 6lt 25tl memnunum ben koku yok topaklanmasıda güzel dağılmasıda sadece kum kabının önünde ve banyo kapısının önünde :)
MırMır Aktif Karbonlu 5L 33Tl migros marketlerden temin edebilirsiniz. Tozutuyor biraz ama proline dan az. İlk kullanımdan önce elerseniz pek toz da olmaz. Ben memnunum. Öneririm
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.