Hamilelik Belirtileri

canzflow
canzflow

1857 Puan

Merhabalar herkese. Norveç cinsi bir kedim var ve çiftleşeli yaklaşık 45 gün oldu (ilk kez çiftleşti) çiftleştikten sonra tekrar kızana girmedi ve hareketlerinde sevecen yönde bir değişim oldu sürekli gelip kendini sevdirmeler, artan mırıldamalar. Fakat bunca süreç geçmesine rağmen kedimde hamilelik belirtisi(fiziksel olarak) göremedim. Karnında gözle görülür bir şişlik yok memeleri deseniz eh işte biraz pembe. Sizce kedim hamile midir hamile değilse bu süreçte kızana girmemesinin sebebi nedir?


9 CEVAP

patipatili
patipatili

4478

konudan bağımsız, kediniz tekir

kediniz sizin evde mi çiftleşti

Kedinizi pek norveçe benzetemedim ben

patipatili
patipatili

4478

sorunuzun cevabını veterinere gidip öğrenebilirsiniz ancak

Aslında 45 günlük süreç karnının belirginleşmesi için yeterli gibi. Dokunduğunuzda sertlik var mı? Yine de bir veterinere uğrasanız mis gibi olur :)

ruthiees
ruthiees

11391

norveç gibi değil pek birde 45 gün uzun bir süre kedi hamileliği için uzun bir süre bence veterinere gidin

Thekedi
Thekedi

4630

Norveç orman kedisi iri, kalın kemikli, parlak aşırı uzun ve kılları sık olan kürklüdür. Oldukça kaslı ve atletik bir yapıları vardır. Kalın, kaslı bir boynuna yerleştirilmiş üçgen bir kafası var.(fotodan kafa şekli pek anlaşılmıyor) Kulaklar orta büyüklüktedir, hafif yuvarlaktır ve püsküllüdür. Boyut olarak en büyük kedi ırklarındandır.


Sizin kedinizin norveç orman kedisi olduğunu sanmıyorum, norveç orman kedisine göre fazla zarif yapılı ve kürkü uymuyor.


45 günde hamileliği belli olmalıydı. Bence hamile değil. Neden kızgınlığa girmedi hakkında bir fikrim yok.

canzflow
canzflow

1857

Kedimin cinsi ile ilgili bir soru sormamıştım fakat insanlarda nasıl bir algı varsa konu dışı kedi eleştirisi yapmışlar resmen :D sonuc olarak hamile değildi ve kedinin ırkı da insanların canlıya bakış açısını değiştirmemeli iyi forumlar.

sultansbutler
sultansbutler

12552

45 gün içinde belirti yoksa hamilelik olmadı demektir. herhangi bir komplikasyon olmadığını öğrenmek için veterinere gösterin kedinizi. ayrıca gitmişken size tavsiyem kedinizi daha çiftleştirmeyin kısırlaştırma için randevu alın. cins kedinin yavrusunun alınmasını bir tık beynim algılıyor ama sokak (mix) kedisi radar dışında kalıyor. boşuna yormayın hayvanı 4 ay. yavru sevmek isterseniz sokakda kedinize benzer en az 100 tane hamile tekir kedi vardır. geçici yuvalık yaparak ortalama 4 ,5 kediyi kurtarmış olursunuz. bir de dipnot geçeyim: kısırlaştırma günah değil, doğalarına aykırı da değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 413 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82019 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR