Felicia Nedir Necidir?

fettahaltuntas
fettahaltuntas

13194 Puan

Merhaba kedim 9 aylık nd kullayor idim ancak öğrenciyim zaten bu mamayı da dayım almıştı durumları iyi kütahyadayız ailem den ayrılıyorum yarın üni için başka bir eve kedim 2 aylık bir ziyafetin ardından düşüşe geçicek felicia gibi mamalara param yetiryor nasıldır içeriğindeki protein gerçek ettenmi geliyor? yoksa tavuğun kemiği felanmı? birde mamayı okuyup anlayamıyorum vitamin oranı felan nasıl birde felicia yanında ne kullanırsam dengelerim. Dayım gimcat multi vitaminde almıştı zaten kedimi o bana sahiplendirmişti sağolsun maltıda var gimcat başka ne kullanmam gerekiyor felicia yanında bana şöyle detaylı bilgilendirici bir şekilde biri anlatırsa çok süper olur. He bu arada mama tavsiyelerinizede açığım ben feliciayı çok kişi kullanıyor diye karar kıldım :)

1 CEVAP

tyguler
tyguler

124312

Bende felicia kullanıyorum.


İçerisindeki protein neyden elde ediliyor diye sorduğumda gerçek etten denmişti.


Felicia da nd deki kadar vitamin yok, yanında haftada 2 kere falan multivitamin vermek daha iyi olur. Tabi veterinere de sorun. Anti hairball malt da gerekir.
Bütçeniz kısıtlanacakmış, multivitamini biterse yine gimcatin tabs larını kullanabilirsiniz, fiyatları uygun. Yemezse mama kasesine koyarsınız yanlışlıkla yer :))


ND kadar sağlıklı mı yani uzun süre kullanımda ne olur bilmiyorum. Onun için kedinize bol bol temiz su içirin ve haftada birkaç kere yaş mama vermelisiniz. Yaş mamanın markası felicia olabilir, yaş maması güzel.


Bence bunları yaparsanız ileride de sirun yaşamazsınız, ben de aynılarını kedime uygulayacağım.


Aklınıza takılan başka bir şey olursa sorabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 219 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR