Kedi Neden Asabi,Hırçın Davranır Sebebini Bilen Varmı?

Aylin85
Aylin85

8340 Puan

Sürekli saldırgan sinirli olmasının bir nedeni varmı?Durup dururken neden hırçınlaşıyo,asabi oluyo bilen varmı ve ne zamana kadar böyle devam etçek?

4 CEVAP

Ozzge
Ozzge

7249

Benim kedişimde de benzer durumlar var.Kendi canı istediğinde sevdirir ısırıp kaçar.Kucak sevmez ilgiyi çok sevmez.Yaramazlıkları da cabası.Fazla şımartıldıkları için bu sorunu yaşadığımızı öğrendim ben.Ama küçük değilse kediniz malesef artık onu bu halleriyle kabul edeceksiniz kişiliği oturmuş oluyor ergenlikten çıkınca.Ev ortamı çok hareketliyse, yanlış yaptığında ani tepkiler veriyorsaniz, ya da aynı ortamda yaşayan insanlar sakin yapıda değilse de kedilere yansıyor. Üstüne gitmeyin, tepkileriniz sertse ve tutarsızlık varsa biraz bunlara dikkat edin.Nacizane tavsiyem.Benim Dumanım artık daha sakin çünkü :)

Herhalde kedi dogustan asabiyse hayatinin sonuna kadar devam eder . Bir odaya kapattiginizda yada ona istedgini vermezseniz ilgi cekmek icinde hircin oluyor .

Aylin85
Aylin85

8340

Bütün odalarda geziyo tozuyo istediği gibi nereye isterse çıkıyo tırmanıyo evin prensesi ama hep asabi hırçın bi dakkası bi dakkasını tutmuyo sevdiriyo sonra bakıyosun patisinle bi kaç kere vuruyo kaçıyo koltuklara tırnaklarını batırıyo çok yaramaz anlican

Aylin85
Aylin85

8340

Bu arada her istediğide veriliyo istediğini verene kadar iyi verdikten sonra tınlamıyo tanımıyo bile işine geldiği gibi davranıyo

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 921 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR