Kedimin Bagısıklıgını Nasıl Güçlendirebilirim ?

zozan
zozan

367 Puan

Merhaba arkadaşlar 2 yasında bir minnoşum var bayadır mantar tedavisi gördük aşı yaptırdım ondan önce ilaç kullandık bi ara gecti fakat tekrardan aynı sorunla karsı karsıyayız. Veterinerimiz bagısıklıgının düşük oldugu için tedaviye yanıt vermediğini söyledi. Bagısıklıgının güçlenmesi için ne yapabilirim acaba ?

15 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

İmmuneks şurup öneririm şırınga ile günde bir kez 1ml verilmek üzereee.

patili
patili

120470

1.si mutlaka immuneks immuzinc gibi vitaminlerle takviye yapmalısınız. ama bu yetmez tabi.
2. olarak sabah akşam birer tablet veda phytomins ürününü kullanmalısınız. bağışıklık yükseltmek için tedavi amaçlı kullanılıyor. gimpet prebiyotik macundan verin ayrıca. 3 - 4 ürün alın ve orantılı olarak verin yogun bir tedavi destek uygulayın. bagışıklıgı yükselmesi için bağışıklık iğneleri var neden vetiniz onlardan vurmayı tavsiye etmemiş acaba... vet demeye bin şahit bazılarını. ben daha cok bilgiye sahibim cok yazık.
bize 3 gün üst üste veda anandium bagışıklık iğnesi yapılmıştı 60 ml. ölçekle. ardından haftada 1 er kere 4 hafta yapılmaya devam edildi iğne. yükselsin diye ki sizinkinin bağışıklıgı artık çocuugun tedavisine yanıt vermicek derecede düşük. mutlaka dediğim ürünleri alın. bütçenizi zorlayın bir kereliğe mahsus.

zozan
zozan

367

Supravit vitamin veriyorum 3 ml hergün ayrıyetten sarımsak tabletide veriyorum bu ilaçlarıda aynı anda kullanabilirmiyim acaba? Malesef vetler bazen sadce paralarının peşinde.

zozan
zozan

367

Ve kedim suan yavrularını emziriyor.

Ozzge
Ozzge

7249

Belki veterineriniz yavruları etkilememesi için birşey önermemiştir.Ama en azından açıklayabilirdi tabi. Aptamil, milupa bu markalardan birinin 6.ay devam sütünü alıp anneye destek olabilirsiniz hem sütten geçerek bebeklere de faydası olur.Ben sütten ayrılmaya yakın bebiş kedilere ve annelerine vermiştim vet arkadaşımın önerisiyle.Nacizane tavsiyemdir.İyi günler

yasement
yasement

119858

Solgar l-lysine

patili
patili

120470

biopet active in lysine tableti var kediler için. solgarın dozunu dogrı ayarlamak zor. tabletleri bayagı bölüp vermek gerekiyor ve insanlar için oldugu için son çare.
konu sahibi; o zaman iğne olmazmış anne oldugu için. ama sarımsak tablet sadece tüy ve deri sağlığına etki ediyor. bağışıklığı etkilemez. supravit de iyi. ekonomik bir vir. ama dediğim veda pytominsten biz çok memnun kaldık. şuan 2. kutusuna geçtik. bağışıklık yükseltmek için No.1 bir ürün.
İçinde doğal meyvelerden elde edilen c vitamini polen vs de var. daha başka şeyler de var. anne kedi için cok güzel bir destek olur. ben hayat boyu belli aralıklarla vermeyi planlıyorum bu ürünü.

yasement
yasement

119858

Aa benim arkadasim cok memnun kamisti askim. Kediler icin varsa o daha iyi tabi

batuhantopcu
batuhantopcu

103318

Dr clauders immun aktiv tabletlerinden öneririm. 2 yılı aşkın her gün kedime 4 adet bir miktar yaş mama ile veriyorum oldukça memnunum.

meminkoroglu
meminkoroglu

2239

Ben kullanıyorum immuneks (günde 1 ml) Supravit ( günde 1 ml ) mervue lysine100

patili
patili

120470

lysine kür halinde kullanabilecrğimiz bir ürün. ben zaman zaman birkaç ay kullanıp bırakıyorum. bağışıklıgımız normal şuan çok şükür :)
bir kullanıp bir bırakmamak ve düzen çok önemli yoksa tam tersi zarar verebiliriz yavrularımıza

patili
patili

120470

yasement bebeğim solgar harika bir marka. ben bazı kedi sahipleri dozu ayarlayamaz hayvana zarar verir diye direkt biopet active inkini öneriyorum. çünkü solgarın dozu kedilere fazla. ama yapabilen için neden kullanmasın tabi ki o da çok güzel. bio pet active inki bayagı ucuz. 25 tl gibi bir fiyat. sabah akşam 2 tablet veriliyor. günde 4 tablet. bu yavru kediler için olan oranı. ama ben yine de bu oranda veriyorum daha fazla vermiyorum :))
aslında bir tane lysine var ama türkiyede yok. yurtdışına tekrar gider gitmez alıcam istifliycem ondan. vetri science lysine. benim veterinerimde bulunuyordu eskiden. şimdi onların da son stokları bitmiş :( ithalatçı da artık getirmiyormuş türkiyeye.
o harikalar yaratan bir üründü....

yasement
yasement

119858

Anladim canim :) her gun niye veriyorsun bagisikligi mi dusuk. Bizimkinin malt macununda da bio mos bagisiklik guclendirici yaziyor. Pek sık vermiyorum gerci.

zozan
zozan

367

Ben kedi süt tozu yapıp veriyorum hem anneye hem bebişlerimize. Hepinize cok tesekkür ederim. O tabletlerden bende minnoşuma alayım. Garibim bi deri bi kemik kaldı üzülüyorumda.

Taycomisa
Taycomisa

2458

Ankara da yaşıyorsanız ve durumunuz yoksa kurtuluşta ki belediye veterinere gitmenizi öneririm.Istanbulsa orada da var ilgilenen yerler sanırım,calisi virüs yada herpes olabilir yemede içmede zorlanıyorsa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9863 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80494 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR