Yavru Kediler Kayıp

oezdemirseda
oezdemirseda

1603 Puan

Arkadaşlar apartmanda yavru kedilerimiz vardı ve bugün 2 yavrumuz kayboldu. Daire kapımın önündeydi yuvaları ve sabah çıkarken 3 ü de oradaydı ama az önce eşim aradı 2 yavru yok diye. Apartmandan kimse almaz yavruları. Zaten 3 daireyiz ve beraber bakıyorduk. Anneye kum koymak yerine apartman kapısını açık bırakıyordum hep, yani gece kapatıp sabah açıyorduk. Bu sabah çıkarken yine açtım kapıyı.Yavrular giriş katda değil ikinci kattaydı. Sizce ne olmuş olabilir? İşdeyim şuan akşam arayacağım ama nerede aramalıyım bilmiyorum. Daha 10 günlük civarıydılar, gözleri yeni açılmıştı. Anne taşımış olabilir mi? Dışarısı çok yağmurlu dışarda ne yapar bu yavrular bimiyorum. Annesi başka bir yere taşımış olsa keşke ama o da miyavlayıp duruyormuş şuan. Birileri apartmana girip yavruları aldı desem kimse bilmiyordu kedileri... Off aramaya nereden başlamalıyım? Hemen gitmeye kalksam en erken 2 saatlik yolum var. Sizce ne yapmalıyım?

8 CEVAP

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Anne taşımıştır büyük ihtimal . Daha kapalı bir yer bulduysa . Anneyi takip edin

oezdemirseda
oezdemirseda

1603

Aslında bulundukları yer çok güvenliydi. Kapı iki kat aşağıda açıktı ama heralde dışarıya alıştırması gerektiğinden taşıdı yavruları. Sağolun cevap için.Başta çok endişelendim ama anne taşıdıysa yapacağım birşey yok. Nereye taşıdığını bulup orada beslemeye devam ederim artık.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Siz yin e de arayın . Ne olur ne olmaz. Belki apartmana biri girdi aldı attı . İşi olmayan şeylere karışan aptal insan okadar fazla ki.

oezdemirseda
oezdemirseda

1603

Evet akşam gidince yeni yerlerine bakacağım. Eşim işe gitmeden etrafı aramış ama bulamamış o sırada diğer yavruda gitmiş. Etrafta kimse olmadığından anne taşıdı diye düşünüyoruz ama akşam detaylı bir arama yapacağız..

oezdemirseda
oezdemirseda

1603

Bu arada arkadaşlar kediler bir konfeksiyon atölyesine girmişlerdi geçen hafta yağmurun altında miyavlamallarını duydum sokağa atmışlar bir kutuda hemen getirdim eski yerlerine. Şimdi bayağı büyüdüler ama gözlerinde hepsinin iltihap var, birisinin kapanmıştı. Annenin de gözleri kötü. Damla damlatıyorum günde iki defa hepsinin gözleri açıldı şuan ama hala tam düzelmedi ve biz bu cuma taşınıyoruz. Çok hızlı etki edecek bir ilaç var mı gözlerindeki enfeksiyona?

yasement
yasement

119858

Terramycin merhem var ama bi veterineri arayın bence belki daha etkilisi vardır

oezdemirseda
oezdemirseda

1603

Son kalan yavru da gitmiş. Anne taşıdı galiba. Dışarıda çok yağmur var ve anne de çok küçük. Nasıl koruyacak bilemiyorum yavrularını ama şu durumda benim yapacağım birşey yok sanırım. Yine de çok üzüldüm...

patili
patili

120470

yavru ve anneyi bulduğunuzda yavruların kaldığı mekana sakın diğer kedilerin kokusunu alabileceği yiyecekler veya herhangi bir yiyecek bırakmayın. anne kediyi yavruların çok uzağında besleyin. yoksa erkek kediler hemen bulur orayı ve yavruları boğar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3898 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR