Çakıl Yeni Kedim Çok Rahatsız

hayvankurtarma
hayvankurtarma

11505 Puan

Direk konuya geçicem çakıl çok hasta hapşırıyor ateşi var gibi ishal gibi yani büyük kakasını yaparken hem normal yapiyor hemde ardindan turuncu renkte bir sıvı geliyor sürekli gaz çıkartıyor ağlıyor gözleri çapaklanıyor birde çakil ın gözü çok değişik çok sulu


2 CEVAP

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Hapşırık ve ateşle seyreden özellikle de yavrularda sık görülen bir takım hastalıklar vardır, aynı zamanda ishal ile seyreden bir çok neden mevcuttur, özellikle en sık yapılan hatalardan biri inek sütü vermektir, sindirilemeyen inek sütünde bulunan laktoz kalın bağırsakta şişkinlik yaratarak ishal ve aynı zamanda ağrı ve gaza sebep olur. gözlerini temizlemeniz ve ishal için bol su vermeniz bunun yanında birkaç şey daha yapmanız gereklidir. www.sanalveteriner.com sitesinde size yardımcı olacak veteriner hekimlerimiz mevcuttur, 15 Hazirana kadar 1 tl ve para iade fırsatıyla. İyi akşamlar dileriz. Sanalveteriner ailesi.

perasu
perasu

1497

Kediniz kaç aylık? Kedi nezlesi belirtileri var gibi görünüyor söylediklerinizden. Antibiyotik tedavisi uygulanması gerekiyor bu gibi durumlarda. Ya da vitamin desteği sağlayabilirsiniz. Veterinere götüremeyecek gibiyseniz eğer; İmunex vitamin oldukça işe yarıyor. Yoğurt ya da hazırladığınız ev mamasıyla karıştırıp verebilirsiniz ama az ölçüde. Gözü içinde Terramycin antibakteriyel merhem uygulayabilirsiniz. Süt vermeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 728 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR