Acil ! Bu Yavruyu Ne Yapmalıyım?

Bu kediyi tanıdık bir kız bana getirdi ve bana annesi yok ben 2 gün şırıngayla besledim dedi şimdi ben ne yapayım gözlerini açtım ama biraz canı yandı bağırdı! Petshoptan 1,5 kg lik Brekkies yetişkin kedi maması aldım zorda olsa biraz yedi. He birde banyo yaptırdım. Dışarı bırakayım mı yarın sabah bugünlük bakmayı düşünüyorum.

7 CEVAP

Tamam birini buldum sahiplendiricem öğretmenin birine vericem mamada bende kalcak sokaktaki kedilere vericeğim

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

annesi varmı diye bakın, yoksa veterinere götürün. Sıcak tutun ve hemen ACİL VETERİNERE GÖTÜRÜN! ölebilir. ve bebek kedi maması ya da süt verin (sütü şırıngayla verin) asla yetişkin kedi maması vermeyin

egepia
egepia

961

Küçücük kediyi banyo yaptırdınız şimdide yarın sokağa bırakayım mı diye soruyorsunuz öyle mi? Ayrıca gözünü zorla açmak nedir? Alt tarafı petshoptan toz yavru sütü alıp bekleyeceksiniz siringayla beslenen hayvan bebek nasıl sokakta yaşayabilir aklınız alıyor mu bunu?

kediler
kediler

2596

Keşke gözlerini açmaya çalışmasaydınız. Zavallı hayvan. Ayrıca yetişkin maması da vermeyin kedi süt tozu alın. Ve ayrıca küçücük kediyi neden banyo ettirdiniz?!! Ben bile bir şey olur diye üç aylık kedimi banyo ettirmiyorum. Ayrıca hayvanı Nasıl sokağa bırakmayı düşünürsünüz kesinlikle ölür. Gerçi sizinle durduğu sürede de ölebilir. Hayvana doğru düzgün bakabilecek birisini bulun. O zamana kadar da doğru düzgün bakmaya çalışın lütfen!!!

kediler
kediler

2596

Evet sakın süt vermeyin ishal olur. İshal de insanlarda zararsız olabilir ama kediler özellikle yavru kedilerde ölümcül olabiliyor.

Yavru kendini savunamaz sokağa bırakmayı asla düşünmeyin lütfen. Süt tozu konusunda burada bir sürü soru ve öneri vardır onları okuyup fikir edinebilirsiniz. Ayrıca şırıngayla beslenilen kedinin daha kuru mama zamanı gelmemiştir birden vermek doğru bir seçenek değil. Gözlerini onu bağırttırarak açmak yerine keşke bekleseydiniz veya veterinere götürseydiniz. Ayrıca son bir şey yavru kediler için banyonun tehlikeli olduğunu okumuştum bağışıklık sistemleri düşük olduğu için, yıkadıktan sonra sıcak tutmaya çalışın :)

Direkt süt vermeyin zararlıymış kediler için laktozu sindiremiyorlarmış. Bende yıkadım kedimi geldiğin de çok pisti 3 aylıktı büyüktü ama yine de hastalanır gibi oldu çok çok dikkat etmek lazım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 777 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR