Yavru Kedim Kusuyor

2 aylik mantar olan bir kedim var . Kedim bugun sabah kustu ama hicbirsey cikarmadi sadece sivi kustu . 7.30 dada yani az once kustu ama bu sefer daha buyuk ve yedigi mama ile .
Durumum olmadigi icin suanlik sadece yas mama whiskas (Biliyorum cok sagliksiz ama burda baska marka mama felix vardi onuda daha getirmeyeceklermis) ekmek ici ve su veriyorum .
Yas mama ile kustu 6 tane mama ve sivi kustu . Sıvı sari gibi ama yesil gibide . Dunden beri halsiz kediye mama koyarken onu odaya kapatirdik zapdetmek icjn actigimizda cok hizlicana mamasina giderdi ama dunden beri oyle degil cok yavas bir sekilde gidiyor kosuyor ama yavas . Ben olmesindn korkuyorum olme belirtilerini tasiyor cunki . Halsiz ve baygin bakiyor oyun oynamiyor elimi veriyorum isiriyor birakiyor . Napicam bilmiyorum cok kotu durumdayim lutfen olmesin ya...

9 CEVAP

burcumtlr
burcumtlr

847

Bence farklı bi veterinerede goturun. Suanda vucudu cok su kaybetmis olabilir. Ben de sokakta bi kedi bulmustum veteriner biseyi yok demisti 2 gun icinde öldü. Bi anda fenalasmisti gece 3 gibiydi baska bi veterinere goturmustum hemen fakat dogum esnasinda meydana gelen bi hastaliktan olmus. Bence farkli bi veteriner​de baksin.

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

veterineregötürün,çok sıkmayın, rahatlasın yatağındauyumasını bekleyin. ACİL VETERİNERE GÖTÜRÜN! benim kedimde öyle ölmiştü.

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

belki veterinerde 1-2 gün kalması gerekebilir

yasement
yasement

119858

Acil veterinere goturun

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

getirdikten sonra korktu yatağın altınakaçtı. Sonra ona masaj yaptık, sakinleştirdik. biraz iyi olmuştu o zaman bir de veterinerin dediğişeyleri yapın.

Tm bu arada kedi biraz kosmaya basladi ama kostuktan sonra oturdu sizce rahatmi birakayim yoksa biraz oynatayimmi ? Belki tekrardan kusar .

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

biraz sakin kalsın sonra rahatsa oynatırsınız

Peki vetenierden getirdikden sonra ne oldu ? Benim suan kedim hic istemedigi hareketleei yapiyorum ona ama o sevmedigi hakerektlere bile yanit vermiyor bakiyor geciyor

Herseyi izliyor ama az once kostu ve oturdu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3752 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR