Kedinin Kulağına Ne Olmuş?

pasakli_
pasakli_

13645 Puan

biraz önce de sordum. ancak çoook uzun oldu sanırım okumaya üşendiniz. sokaktan sahiplendim. ilk deneyimim. salı gününden önce de veterinere götürmem(maddi sebepli) imkansız. bu hayvanın kulağına ne olmuş olabilir.


8 CEVAP

Götüremiyorsanız ve hiç paranız yoksa evde sarıkantaron , biberiye yağı kullanıyorsanız bir süre bunları sürün.


Ama götürseniz daha iyi olur

Ben soğuktan oluşan çatlak gibi gördüm ama teşhis koyamam. Onun için sarı kantaron deneyin dedim

mervedoganay
mervedoganay

11106

Görebildiğim kadarıyla tüyleri dökülmüş ve kızarmış. Mantar ya da bakteri olabilir. Alerji de olabilir. Bu şekilde anlayabilmek zor. Çok geçmiş olsun.

Uyuz,mantar ve alerji. En yakın zamanda götürmeye çalışın. Çok geçmiş olsun.

Lakis
Lakis

2379

Göz Terramycini de eczaneden alıp sürebilirsin bir süre nemli tutun kuruluktansa azalır ama mantar veya herhangi bir böcek olabilir tüylerinin arasına ışıkla bakabilirsiniz. Onun dışında sarı kantaronun da zararı yok deneyebilirsiniz

Pufininelifi
Pufininelifi

12237

Yavru kedilerde ölçü kullanmanıza gerek yok. Eğerki “Olsun ben ölçü kullanıcam. Günlük ne kadar yediğini takip edicem “diyorsanız. Küçük çay bardağı 50-60 gram kuru mama ediyor.

pasakli_
pasakli_

13645

arkadaşlar tavsiyeniz üzerine sarı kantoron yağını kulaklarına sürdüm sürerken biraz ürktü önce pamukla pansuman şeklinde yapmaya çalıştım ama ürkünce parmaklarımla hafif yaydım sabah baktığımda kulakları neredeyse pürüzsüz duruyordu, ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

pasakli_
pasakli_

13645

yani buradaki veterinerlerle hiç bağlantım yok genel bir muayene ve gerekli aşı parazit vs yapılmalı ücretin yüksek çıkacağını tahmin ettiğim için aslında götüremiyorum. insanlardaki egzamaya benziyor, çatlamış deri gibi görünüyor. bulan arkadaşım baticon sür dedi ama bilemedim. kaşıntı vs yapmadı. götürene kadar canı yanmasın diye yapabileceğim başka bir şey var mıdır? bir de bu yavrucağa günlük ne kadar mama vermem gerekiyor sanırım küçük dişleri de küçücük tırnakları da incecik ne kadarlık olduğunu bilmiyorum açıkçası.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap