Kedim Çok İştahlı

Sofy
Sofy

467 Puan

Merhaba, siteden bir ay önce kedi sahiplendim, şu an 2,5 aylık civarında erkek, parazit aşıları sahiplenmeden evvel olmuş, veterinere de sahiplendikten hemen sonra genel kontrole götürdüm, bir sorun görülmüyor, sorum şu kedim aşırı yediklerimizden istiyor ve yiyor da, örneğin çocuklarıma süzme peynirle omlet yapıyorum, başka bir odaya kapatıyorum veya ona da veriyorum biraz zaten tabaktan kaçırıyor, geçenlerde küçük kızımın elinden muzu kaptı ve bir kısmını yedi, demem o ki kola içsek bile gelip bi tadına bakacak o derece :) ( bu arada şaka yaptım kola biz de içmiyoruz) kuru mamasını da yiyor, rc baby cat, internetten biraz bakınca acaba dedim şeker hastalığı falan olabilir mi? Su da içiyor su kabından değil balıkların suyunu içiyor sürekli :)) kedi tecrübem var 10 yaşında bir kedim daha var, o da kuru ekmek falan severdi de buna güveç verden yer :)

2 CEVAP

SAYu
SAYu

804

yanlış yaptığını anlaması için böyle hafif su püskürtecek bişey al ve kaçırmaya kaltığında sık üstüne bir yerde okumuştum.yanlışsa özür dilerim yardım etmek istedim üyeler siz ne diyorsunuz.

sultansbutler
sultansbutler

12552

kedilere su püskürtmek aradaki ilişkiyi çok zayıflatıyormuş gerek yok öyle şeylere. en azından Jackson Galaxy öyle söylüyor. yaş mama, vitamin maltı ya da ödül mamaları alsanız insan yemeklerine dadanınca onlarla dikkatı dağıtılırdı belki. başka birşey gelmedi aklıma :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 334 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR