Acana Ya Şeker Mi Eklendi??

schembri2
schembri2

2809 Puan

Merhaba,
Acana ana siteyi incelerken yapılan güncellemeden sonra içeriklerde swşwr bilgisi eklendiği farkettim, bu şeker sizce içerikten gelen şeker mi, ilave şeker mi?? Tr deki sitelerde, içerikte, henüz şeker görünmüyor, fikirleriniz nedir? Orijen ana sayfayada baktım, orda şeker yok mesela.


10 CEVAP

schembri2
schembri2

2809

Üreticiye mail attım, gelecek cevabı paylaşırım sizlerle.

schembri2
schembri2

2809

Evet cevap geldi Acana globalden,
Çevirmeden paylaşıyorum,


Thank you for taking the time to get in touch!
Since cats have no need for carbohydrate, minimizing carbohydrate is an important part of mirroring the ancestral diet. By nature, a high protein diet will be lower in carbohydrate; however, FEDIAF does not permit the labelling of carbohydrates in the Guaranteed Analysis. As such, we have chosen to measure two major components of carbohydrate, dietary sugars and starch, to provide a more accurate representation of the carbohydrate content in our recipes.
Please know that these are not added sugars, just a measurement of the carbohydrate content. Let me know if you have any questions!


Kind Regards,

%1 diyor. 100 gramda 1 gram. 60-70 gram yiyen bir kedi için yarım gram. Anlamaz bile.


Yemeye de etki edeceğini düşünmüyorum. İçerisindeki bir bitki vs sayesinde şeker olduğunu düşünüyorum

sforselin
sforselin

119776

Eklenmiş şekerden çok içeriğindeki yaban mersini, cranberry gibi gibi meyvelerden gelen şeker oranı yazılmış bence. Aşağı yukarı bütün mamalarda bu gibi meyve içerikleri var. Hepsi de az da olsa şeker içeriyordur yani bence

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Meyvelerden gelen şekeri yazacaklarini sanmıyorum. Ürüne ilaveten eklenen suplementleri yazıyorlar diye biliyorum. Örneğin yürekte Tahrim değil takviye olarak ekledikleri taurini yazarlar.

edosh
edosh

686

@schembri beta glukan yulaftan sağlanır karbonhidrat/ şeker vardır. Pirinç nişasta dolayısıyla şeker içerir. Mercimek, havuç, kabak, elma, armut...gibi besinlerde de karbonhidrat yani şeker vardır.

deniznergis
deniznergis

12866

kedilerin severek yemedigi, saglıklı bir mama içeriginde tuz ve şeker olmadıgı için bence katmışlardır daha fazla yenilsin diye

schembri2
schembri2

2809

İçerikten gelen olsa, neden öncedende belirtilmedi, ne değiştide paketlerde gösterme gereği duydular mrk ediyorum açıkcası. Maile henüz dönüş gelmedi, muhtemelen yarın gelir.

sforselin
sforselin

119776

Yakın zamanda içerik güncellemesi yaptılar. Taurin gibi bazı eklemeler de yaptılar mamalarına, paketleri de değişti. Bu değişiklikleri yaparken kullanıcılarından böyle bir talep geldiyse bile bunu listeye eklemiş olabilirler. Birçok marka yapmazken dha ve epa oranlarını da yazan bir marka içeriği konusunda daha açık olmak için eklemiş olabilir. Yazmayanlarda hiç şeker olmadığını düşünmüyorsunuz herhalde.

schembri2
schembri2

2809

Tabiki düşünmüyorum, benim tek takıldığım ilave mi, içerikten gelen mi? Ayrıca değişen paketlerde sadece Abd üretimlerinde belirtiliyormuş, muhtemelen Fda istiyor olabilir, Tr deki paketlerin üstüne 1 değişiklik daha yapmışlar isim değişikliği de dahil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 570 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR