Saldırganlaşır Mı Ve Ya Unutur Mu?

cute_catTR
cute_catTR

12507 Puan

Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben kedim ile ilgili bir şey hakkında endişeleniyorum.Biliyorsunuz yarın okullar kapanıyor, biz de cumartesi saat akşam ( saat 00.00-01.00) tatil için yola çıkacağız. 1 hafta evde olmayacağız, bizi unutur mu ve ya bize döndüğümüzde agrasif bir davranış sergiler mi?? bunu çok merak ediyorum lütfen cevap verin :( :)

11 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Nasıl yani? Kediyi kontrolsüz bir şekilde 1 hafta evde yalnız başına mı bırakacaksınız?
Yahu sizler bu kendilerine bakma yetisi olmayan, size muhtaç varlıkların ebeveynlerisiniz.
Hiç büyümeyen bakıma muhtaç çocuğunuz gibi onlar sizin.
Bunlar sadece yemek yiyip kaka yapan varlıklar değil ki.
Üzülen, strese giren, sizi seven, özleyen, bazen kötü rüya gören ve daha nicesini yapan varlıklar. Bireyler. Canlılar. Furby mi bunlar 1 hafta evde tek başına bırakılsın?
(Size özel değil, genel konuştum bakın, sonra alınıp garip yanıtlar yazmayın bana, başıma geldi o yüzden diyorum. Ayrıca sinirimi de mazur görünüz. Kedi-köpek bakımı işte böyle nedenlerle sorumluluk isteyen bir iş haline geliyor. O ailenin bir parçası, bir ferdi çünkü artık.)

ygzkptn
ygzkptn

120024

Elinizdeyse götürün zaten kedi için zararlıdır bende deneyimimi paylaştım zaten kedi zaten benim değildi ursaminor abime karşı çıkmama rağmen bıraktı.Eğer kediyi bırakırsan ne olur dedim.yanlış anladıysan kusura bakma

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Kediniz kussa hasta olsa . Acil bir durumda kimse olmayacak yanında. Biblo değil onlar. Bir hafta kumu temizlenmeden hiç sevilmeden kapalı alanda kalacak. Vicdanen nasıl rahat ediceksiniz tatilde . İstersenız abuk sabuk cevaplar yazabilirsiniz. Ben direk size söylüyorum . Strese bağlı hastalıkları bi araştırın .

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Evin anahtarını birine bırakın yada kedinizi vet bırakın. Komşunuz akrabanz varsa 10 dkika günde kontrol etsin . Suyunu yemini tazelesin hava aldirsin kumu temizlesin. Azıcık oksasin oynatsin

ygzkptn
ygzkptn

120024

Vermeyeceğini düşünüyorum çünkü abimin kedisini bir hafta mama ve suyla bırakmıştık ve hiçte garip bir tavır sergilemedi.

cute_catTR
cute_catTR

12507

evin anahtarını üst komşıya bırakacağım fakat siz hemen ters cevaplar veriyorsunuz! Reyyanhan senin cevapların hep çok güzel uyarılarını çok tatlı bir şekilde veriyorsun, keşke herkes senin gibi olsa!

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ozaman böyle anlat ki bilelim. Bizde panik yapıyoruz sonra. Açıklamalı yaz . Kontrol altında olacak yaz. :)

cute_catTR
cute_catTR

12507

evet haklısınız :D

FDinler
FDinler

2052

Eğer otel tarzı ya da tatil köyü gibi bir yer ise kedi tuvaleti,maması ve kumunu almanız bana göre yeterli o zaten orada vakit geçirir tabi bu benim düşüncem sizinki de farklı olabilir. :)

cute_catTR
cute_catTR

12507

evet kızdım bazı yorumlara fakat haklı olabiliyorsunuz az önce bir yorumda özür dilemiş sinirinden dolayı:)

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

kedinizi birine emanet etmelisiniz yada bir veterinere emanet edin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1170 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR